Σκισμένες βαλίτσες και φραστική επίθεση!

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο των Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» ταξίδεψαν για την Κρήτη προκειμένου το τριήμερο που ακολουθεί να λάβουν μέρος στο τουρνουά του Ρεθύμνου, «Πέτρος Οικονοκάμης» αντιμετωπίζοντας τους Απόλλωνα Πατών, Ρέθυμνο και Πανιώνιο...
Όταν η αποστολή έφτασε στο αεροδρόμιο οι άνθρωποι των «πράσινων» και
φυσικά οι παίκτες, διαπίστωσαν ότι αρκετές από τις βαλίτσες τους είχαν υποστεί φθορές, με τα λογότυπα που έφεραν το σήμα του Παναθηναϊκού να είναι σκισμένα!

Αμεσα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» κίνησαν τις διαδικασίες ώστε να βρεθούν οι υπαίτιοι και να διαπιστωθεί γιατί το έκαναν και φυσικά να τιμωρηθούν.

Πάντως τα αρνητικά δεν σταμάτησαν εκεί για τον Παναθηναϊκό, καθώς ένας φίλαθλος -προφανώς άλλης ομάδας- που βρισκόταν στο αεροδρόμιο καταφέρθηκε με βρισιές εναντίον της αποστολής κι ενώ εκείνη κατευθυνόταν προς το πούλμαν που θα την οδηγούσε στο ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να καταλύσει.

Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση, καθώς ο συγκεκριμένος οπαδός δεν έλεγε να σταματήσει (σ.σ. κάποια στιγμή κινήθηκε προς το μέρος του και ο Μάνος Παπαδόπουλος προκειμένου να τον ηρεμήσει), όμως το περιστατικό δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις και έληξε κάπου εκεί...

Να σημειωθεί ότι στην Κρήτη βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα φιλικά της ομάδας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα