«Αλχημείες» από Ελευθερόπουλο

Πολλά είναι τα θέματα που απασχολούν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κώστας Περιστερίδης δεν προπονήθηκε ούτε χθες, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον δικέφαλο, ενώ παράλληλα οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι τα πηγαίνει καλύτερα.

Πλέον είναι θέμα του 37χρονου προπονητή η χρησιμοποίηση του εν λόγω τερματοφύλακα ή θα τον προφυλάξει και στη θέση του θα βάλει τον Νίκο

Γιαννακόπουλο.

Εν τω μεταξύ, ο Εμάνουελ Οκόγε έπαιξε ως αριστερός εξτρέμ στο διπλό, τη στιγμή που ο Δημήτρης Κολοβός ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, καθ’ ότι είχε αγωνιστεί στο ματς της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Σκωτίας.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μενδρινός φαίνεται ότι επιστρέφει σε ρόλο επιτελικού μέσου απόντος αντί του τιμωρημένου Ανδρέα Σάμαρη. Δοκιμή έγινε και με τον Νίκο Παντίδο αντί του Δημήτρη Τόσκα στα στόπερ.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Στάθη Ρόκα, η απόφαση του αθλητικού δικαστή θα γίνει γνωστή την επόμενη εβδομάδα. Όπως προέκυπτε, θέλει να μελετήσει όλα τα στοιχεία της ιστορίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Αλχημείες» από Ελευθερόπουλο appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα