Summer sex diet για δύο…

Πώς τα διάσημα ζευγάρια της showbiz ανανεώνουν την εμφάνισή τους και είναι έτοιμα για τις εξορμήσεις στην παραλία, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνουν και τον έρωτά τους; Η απάντηση είναι «Sex Diet».

Υπάρχει μια...
διατροφή που αφαιρεί πόντους και κιλά, ενώ παράλληλα διεγείρει τις αισθήσεις. Ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι φανατικοί οπαδοί της.

Μικρά διάσημα tips πού αφαιρούν κιλά

• Αποφεύγουν τις λιπαρές τροφές για να μην έχουν υψηλά επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκερίδια.

• Καταναλώνουν πέντε μερίδες φρούτα και λαχανικά την ημέρα.

• Δεν τρώνε γλυκά με πολλές θερμίδες. Μπορεί μία φορά την εβδομάδα να απολαμβάνουν ένα γλυκό και να αντικαθιστούν τα παχυντικά με γρανίτα ή παγωτό 0%, γλυκό του κουταλιού ή ένα μικρό κομμάτι μαύρης σοκολάτας. Αποφεύγουν τη σαντιγί και την κρέμα γάλακτος.

• Εντάσσουν στο μενού τους πολλές φυτικές ίνες, που βρίσκονται στα προϊόντα ολικής άλεσης και τους βοηθούν να χάσουν ευκολότερα βάρος.

• Αποφεύγουν την κατανάλωση αλκοόλ. Όταν επιθυμούν να πιουν κάτι που περιέχει αλκοόλ, προτιμούν ποτά λευκά, όπως το τζιν. Στις πρώτες επιλογές τους είναι ακόμη το κρασί, η σαμπάνια και η μπίρα. Μπορούν να καταναλώσουν μέχρι δύο ποτήρια την εβδομάδα.

• Κόβουν τα αναψυκτικά, διότι περιέχουν ανθρακικό που προκαλεί κατακράτηση υγρών, αλλά και πολλά χημικά πρόσθετα.

• Πίνουν μέχρι δύο φλιτζάνια καφέ την ημέρα και όχι παραπάνω.

ΦΡΑΟΥΛΑ

Το αφροδισιακό φρούτο του καλοκαιριού

Η φράουλα είναι ένα φρούτο με πολλές ευεργετικές ιδιότητες, όπως αντιοξειδωτικές, αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις και καρδιοτονωτικές. Ανάμεσα στις ιδιότητές της είναι να αυξάνει και την ερωτική επιθυμία. Η φράουλα, λόγω του ψευδάργυρου που περιέχει, αυξάνει τις ερωτικές ορμόνες του ανθρώπινου οργανισμού και θεωρείται αφροδισιακή τροφή.

ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ

Ξυπνούν το πάθος

Τα αμύγδαλα κατατάσσονται στις αφροδισιακές τροφές που ανεβάζουν τη λίμπιντο. Η βιταμίνη Ε που περιέχουν είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Τα αμύγδαλα αποτελούν ακόμα βασική πηγή των απαραίτητων λιπαρών οξέων που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Ένας ακόμα ξηρός καρπός με ευεργετικές ιδιότητες και αφροδισιακή δράση είναι και τα φιστίκια Αιγίνης. Τα φιστίκια Αιγίνης έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και είναι πλούσια σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, που βοηθούν την καλή λειτουργία της καρδιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerwsi