H πρώτη φωτογραφία του εχθρού του Batman!

Μπορεί τα γυρίσματα της νέας περιπέτειας του Batman ''The Dark Knight Rises'' δια χειρός Christopher Nolan να ξεκίνησαν μόλις εδώ και μία εβδομάδα, αλλά η πρώτη φωτογραφία του νέου ''κακού'' Bane ήδη κυκλοφόρησε online.Ο...
Tom Hardy υποδύεται τον καινούριο εχθρό του Batman,
τον μυώδη παράφρονα Bane, και είναι αυτός με τον οποίο αποφάσισαν οι παραγωγοί της ταινίας να ξεκινήσουν την εκστρατεία προώθησής της.

Το marketing της νέας πολυαναμενόμενης συνέχειας του Σκοτεινού Ιππότη, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου του 2012, αναμένεται ιδιαίτερα έντονο και μακράς διαρκείας.

Ο Bane του Nolan, μέσα από τη φυσική παρουσία του Tom Hardy, είναι μεν μυώδης, αλλά φαίνεται πολύ πιο ανθρώπινος από την κόμικ εκδοχή του κι αυτό μας προκαλεί αρχικά θετική εντύπωση.

Η ταινία διαθέτει ένα εντυπωσιακό cast, που εκτός από τον Christian Bale στον ρόλο του Batman και κάποιους σταθερούς ηθοποιούς από την προηγούμενη ταινία (Michael Caine, Garry Oldman κ.α.) συμπεριλαμβάνει την Anne Hathaway ως Selina Kyle, αλλά και την βραβευμένη με Oscar Marion Cotillard και τον Joseph Gordon-Levitt.

Άραγε πότε θα πάρουμε μία πρώτη γεύση και από αυτούς;
nooz
Keywords
Τυχαία Θέματα