Παντελής Καψής : Εκτιμούν τον ΓΑΠ στο εξωτερικό, για την ειλικρίνεια που αποπνέει !!!

21:28 23/2/2012 - Πηγή: Olympia

Με τον κ. Παντελή Καψή, τον υπουργό επικρατείας, που υπέγραψε το μνημόνιο 2,  ως Παναγιώτης !!!! (ΕΔΩ το σχετικό ΦΕΚ),  δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος, για πολύ.
Ο άνθρωπος αυτός δήλωσε σήμερα,  ότι τον προσεχή Ιούνιο μας περιμένουν νέα μέτρα.
Ο άνθρωπος αυτός στήριξε με την πέννα του, τον λιποτάκτη Γιώργο Παπανδρέου.
Έγραφε λοιπόν στο ΒΗΜΑ,

στις 28 Μαρτίου 2010 : «Η αγαπημένη μεταφορά του κ. Γ. Παπανδρέου για το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα είναι «το όπλο πάνω στο τραπέζι». Από προχθές το βράδυ μπορούμε να θεωρήσουμε ότι το έχουμε.
ΣΤΗΝ πραγματικότητα βέβαια είναι ένα περίστροφο χωρίς σφαίρες. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία: ακόμη και άσφαιρο μπορεί να κάνει το ίδιο καλά τη δουλειά του.
ΓΙΑΤΙ βέβαια σε αυτή τη φάση όλο το παιχνίδι παίζεται στην αξιοπιστία. Αν πειστούν οι αγορές ότι δεν κινδυνεύουμε, ότι δηλαδή υπάρχει δίχτυ ασφαλείας, τότε θα συνεχίσουν να μας δανείζουν με λογικά επιτόκια και δεν θα χρειαστούμε τίποτε και κανέναν. Δικαίως η ανακούφιση στην Αθήνα»
Λίγες ημέρες αργότερα, στις 11 Απριλίου, συνέχιζε τον λιβανωτό του γράφοντας για τον Γ. Παπανδρέου: «Μπορείς όμως να καταλάβεις γιατί τον εκτιμούν τόσο στο εξωτερικό- για την ειλικρίνεια που αποπνέει και τη διάθεση να καταπιαστεί με τα σοβαρά ζητήματα πέραν της μικροπολιτικής.»

Αυτός λοιπόν ο έγκριτος, έντιμος και διορατικός δημοσιογράφος που εξυμνούσε την επιτυχία του μνημονίου 1,  την αξιοπιστία και ειλικρίνεια του τότε πρωθυπουργού, έρχεται σήμερα με περισσή ξεδιαντροπιά, χωρίς ίχνος μεταμελείας, να προαναγγείλει νέα μέτρα τον Ιούνιο. Η λήψη των νέων αυτών μέτρων κατέστη αναπόφευκτη, αφ΄ ενός λόγω της πανθομολογουμένως εσφαλμένης (αν όχι εκ δόλου), υπαγωγής της χώρας στο μνημόνιο 1, αφ΄ετέρου λόγω της ανικανότητος και αβελτηρίας του Παπανδρέου και των υπουργών της κυβερνήσεώς του. Σήμερα ο κ. Καψής μετέχει σε κυβέρνηση με τα ίδια πρόσωπα που ομολόγησαν ότι κατέστρεψαν την Ελλάδα, αλλά με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο.
Αυτή είναι η πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα, αυτός είναι ο κ. Καψής, που στήριξε με θέρμη και ζήλο το ΠΑΣΟΚ, τον Παπανδρέου, τις επιλογές του και ως ανταμοιβή για τις «προσφερθείσες υπηρεσίες» , εχρίσθη υπουργός.
Αν λοιπόν περιμένουν οι Έλληνες πολίτες από αυτούς τους ανθρώπους, να τους σώσουν και να βγάλουν την χώρα από τον ηθικό, κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό βούρκο, είναι τουλάχιστον αφελείς, για να μην χρησιμοποιήσω έναν πιο διαδεδομένο, αλλά σίγουρα χυδαίο χαρακτηρισμό, με τον οποίο ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζει τους Έλληνες πολίτες.
Α.Α.
http://filotimia.blogspot.com/2012/02/blog-post_3226.html


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα