“Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ως άσκηση ετοιμότητας”

20:22 31/3/2012 - Πηγή: Olympia

Σήμερα είναι η μέρα της γης. Ώρα της γης ίσως;; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Κάνοντας την καθημερινή μου ηλεκτρονική βόλτα στα blogs/sites στο twitter και αλλού, προσπαθώντας να αλιεύσω σημαντικές ειδησεις που περνάνε στα “ψιλα”απο τα έγκριτα και καθ’όλα αξιόπιστα ΜΜΕ, παρατηρώ μια απίστευτη προώθηση και ένα άνευ προηγούμενου, προμοταρισμα για την ώρα της ΓΗΣ.

Ποτέ

μου δεν τα πήγαινα καλά με προσπάθεια χειραγώγησης. Πάντα ήμουν αντιδραστικός,σε σημείο πολλές φορές παρεξήγησης.Αρνουμουν και επιμένω να αρνούμαι,να πηγαίνω οπου θέλουν να στρέψουν οι διαχειριστές της κοινής γνώμης την
μάζα, ίσως απο ένστικτο, ίσως απο κάποιο παιδικό ψυχολογικό τραύμα,που παρ’όλες τις ώρες αυτο-ψυχανάλυσης,δεν κατάφερα να διαπιστώσω την πηγή του.Η ουσία είναι πως αρνούμαι να συμμετάσχω σε κάτι το οποίο κατά την γνώμη μου έχει τα χαρακτηριστικά του κοινωνικού αυτοματισμού,που μας θύμισε την ύπαρξη του ο Δημ.Ρεπας!

Ενας κοινωνικός αυτοματισμός,που έχει ως αρχή του την δημιουργία φωτοτυπημένων ανθρωποειδών και την υπακοή τους σε μια γλωσσά με κοινές έννοιες,στερώντας στο υποκείμενο ασυνείδητα με την συνεχή και αδιάλειπτη πλύση εγκεφάλου το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης του αυτοπροσδιορισμού και της αυτοδιάθεσης αποστειρώνοντας το σταδιακά από τα συλλογικά αρχέτυπα.

Με την κοσερβοποιηση εκπαιδευόμαστε να υπακούμε χωρις να κρίνουμε και γινόμαστε μαριονέτες στα συνθήματα που οι τελάληδες προστάζουν.Συνηθισμένοι απο την χρόνια προπαγάνδα και χειραγώγηση, τις περισσότερες φορές δεν αντιλαμβανόμαστε τον βαθύτερο σκοπό ύπαρξης της και μένουμε στην επιφάνεια της καλής πρόθεσης.
Αλλά ως γνωστών ο δρόμος προς την κόλαση ειναι στρωμένος με καλές προθέσεις και κάπως ετσι η ώρα της γης ,παρ’όλα τα ευγενή χαρακτηριστικά που εξωτερικά είναι στολισμένη,απο πίσω κρύβεται ακριβώς αυτό.

Η χειραγώγηση.Η άσκηση ετοιμότητας στο πρόσταγμα των τελάληδων.Τα μμε δίνουν ένα σύνθημα και απαιτούν κεκαλυμμένα από τις υπάκουες μαριονέτες την ταυτόχρονη εκτέλεση του προστάγματος.Τα τηλεοπτικά μμε,με ναυαρχίδα τον ευαίσθητο περιβαλλοντικά ΣΚΑΙ του Αλαφούζου, με τις πετρελαιοκηλίδες και την ρύπανση του περιβάλλοντος από τα πλοία του να κρύβονται σε κάποιο σκοτεινό συρτάρι της δικαιοσύνης, αρχίζουν να βαράν το ντέφι και όλοι οι υπάκουοι χιμπατζήδες χορεύουν στον ρυθμό τους.

Ένας κόσμος,που ξεκάθαρα δείχνει σε όποιον παρατηρεί,τις προθέσεις του. Ένας κόσμος βγαλμένος απο κάποιο βιβλίο του Όργουελ,που κύριο σκοπό εχει την δημιουργία ρομπότ, χωρις φαντασία και συναίσθημα,που με διαταγές,υπάκουα θα εκτελούν και θα στοιχίζονται σε γραμμές περιμένοντας την επιβράβευση στο συσσίτιο της γειτονιάς.

Ένας κόσμος που ακολουθεί την παράνοια της ομογενοποίησης,με τις συλλογικές κατευθύνσεις που δίνονται απο τους παγκόσμιους οργανοπαίχτες με στόχο την επιβολή εξουσίας, στην φαντασία και την ελευθεριά,στην ατομικότητα και την ελεύθερη βούληση που πήραμε ως μέγα δώρο εκ γενετής!

Οι βασιλιάδες του κόσμου τούτου, έναν στόχο έχουν και έναν αγώνα υπηρετούν.ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα