Η απάντηση Ψυχάρη στον ΓΑΠ και η συνάντηση της πίσω πόρτας!

20:51 4/1/2012 - Πηγή: Olympia

Άμεσα απάντησε ο Σταύρος Ψυχάρης στις καταγγελίες του Γ. Παπανδρέου μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο για το δάνειο του ΔΟΛ από την Εθνική.

Δεν αναφέρεται μόνο σε αυτό, που όπως λέει την απόρριψη του δανείου την έδωσε το ίδιο το Μαξίμου (δηλαδή ο Παπανδρέου) και όχι η διοίκηση της ΕΤΕ, διαψεύδοντας την πρώτη καταγγελία Παπανδρέου.

Επίσης,

του θυμίζει μια συνάντηση που είχαν λίγες μέρες πριν δει τους πολιτικούς αρχηγούς, όταν η κατάσταση στη χώρα ήταν σε κρίσιμο σημείο, θέλοντας να πει πρακτικά, ότι τον κρατάει στο χέρι για κάτι που του ζήτησε!

Θυμάστε τί είχε καταγγείλει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη που είχε δώσει στα blogs και το ΟΛΥΜΠΙΑ;

“Παρακολουθούσα κάποιους μνημονιακούς βουλευτές που εβγαιναν στον Πρετεντέρη και αποκαλούσαν τις εκλογές «πειραματισμό»! Δηλαδή η λαϊκή ετυμηγορία είναι «πείραμα»! Έχουν χάσει κάθε έννοια δημοκρατικότητας. Είναι ένα καθεστώς που καταρρέει. Όχι μόνο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά στην δομή της εξουσίας. Το καθεστώς είναι η τραπεζική, η πολιτική και η μηντιακή εξουσία. Το ότι ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης πήγαν πρώτοι στο Μαξίμου έχει ισχυρό συμβολισμό. Μίλησε πρώτα με αυτούς που ασκούν την πραγματική εξουσία και μετά με τους πολιτικούς”, είχε πει χαρακτηριστικά στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης.

(Διαβάστε τα τρία μέρη της συνέντευξης: 1, 2, 3)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Στ. Ψυχάρη:

«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου. Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία. Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.

Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!»


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα