Το τσοντάδικο, το εστιατόριο του Ρουβά και η νέα Ελευθεροτυπία των συντακτών της οδού Κολοκοτρώνη!

Στον όροφο που ενοικίαζε παραγωγός ταινιών για να «γυρίζει» τσόντες θα στεγαστεί η νέα εφημερίδα που ετοιμάζουν πρώην εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας»! Στο κτίριο της οδού Κολοκοτρώνη και συγκεκριμένα ο τέταρτος όροφος που θα φιλοξενηθεί η «Εφημερίδα των Συντακτών» – όπως αναφέρεται στις μιντιακές σελίδες των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» του Σαββάτου, λειτουργούσε ως κινηματογραφικό στούντιο ταινιών αυστηρά για ενήλικες! Μάλιστα οι νέοι ένοικοι πριν εγκατασταθούν και διαμορφώσουν το χώρο για να φιλοξενήσει τα γραφεία της

εφημερίδας, βρήκαν «απομεινάρια», (προς Θεού μην πάει ο νου σας στο κακό), δηλαδή, σχετικές αφίσες, ακόμη και κομμάτια décor που χρησιμοποιούσαν για τις «καυτές» παραγωγές!

Οι συμβολισμοί όμως για τους νέους ένοικους του κτιρίου της οδού Κολοκοτρώνη δεν σταματούν εδώ, όπως μας πληροφορεί η Σαββατιάτικη εφημερίδα. Στον δεύτερο όροφο – αναφέρει το δημοσίευμα, θα στεγαστεί το νέο εστιατόριο του απόλυτου έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά! Οι φήμες που υποστηρίζουν ότι θα λειτουργεί και ως κυλικείο για τους συντάκτες της νέας εφημερίδας του τετάρτου ορόφου, ελέγχονται ως ανακριβείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα