Μάνα σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της μέσα στην Ευελπίδων

Ένοπλη επίθεση στα δικαστήρια Ευελπίδων στο κτίριο εννέα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί. Επικράτησε για αρκετή ώρα πανικός στο χώρο των δικαστηρίων.....
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., νεκρός είναι ο 33χρονος δολοφόνος του γιου της 37χρονης γυναίκας. Δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από την αιματηρή βεντέτα αθίγγανων στο χώρο των δικαστηρίων.

Η 37χρονη γυναίκα φορώντας περούκα πυροβόλησε οκτώ φορές τον δολοφόνο του γιου της μπροστά στα μάτια του ανακριτή.
Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν δεκαπέντε κάλυκες από το σημείο των πυροβολισμών. Ο γιος της είχε πυροβολίσει μέσα σε καταυλισμό στο Ζεφύρι τον γιο του 33χρονου, όταν πείραζαν... τα όπλα των γονέων τους. Πριν ένα χρόνο, στην ίδια γειτονιά στο Ζεφύρι ο 33χρονος σκότωσε τον γιο της 37χρονης για εκδίκηση.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά πως πέρασαν οι εμπλεκόμενοι το όπλο στην Ευελπίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής της 37χρονης πέταξε το πιστόλι πάνω από τα κάγκελα περίφραξης των δικαστηρίων στην γυναίκα χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό.
Εξαιτίας του σημερινού αποτρόπαιου περιστατικού, συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. και στο υπουργείο Δικαιοσύνης για τα ελλιπή μέτρα φύλαξης στη Σχολή Ευελπίδων. Δικαστικοί και δικηγόροι που επισκέπτονται συχνά τη Σχολή Ευελπίδων σημειώνουν ότι από τον ανιχνευτή μετάλλων που λειτουργεί στην κεντρική πύλη δεν περνούν όλοι οι εισερχόμενοι, ενώ υπάρχει και δεύτερη κλειστή πύλη από την πλευρά το πάρκου η οποία είναι αφύλακτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα