Το παιδί για όλες τις (κακές) δουλειές

Ο Μανώλης Καψής έλαβε… ειδίκευση; Το έχουν καθιερώσει εκεί στο δελτίο του Mega, κάθε φορά που σκάει ένα θέμα και θέλει σχολιασμό, πώς να το θέσουμε, να, αντεργατικό και θερμότατο, τσουπ τον βγάζουν στον αέρα! Έτσι και today μπουμπουνίστηκε στο subject ΠΟΕΟΤΑ να καταθέσει την βαρυσήμαντη άποψη! Έχει φορτωθεί εξάλλου στους στιβαρούς ώμους

του, να πατάξει τους τραμπουκισμούς ανά την υφήλιο! Good luck!

Δεν έχουμε λόγια!
Jesus Christ μου τι είναι αυτό που μπουμπουνάτε και μαγαρίζετε την plasma μας! Στον Ant1 απευθυνόμαστε που λάνσαρε ένα σίριαλ, μπουμπούκι! Έχουμε τα τούρκικα ολούθε, έχουμε τις χιλιοστές επαναλήψεις παλιών σειρών, έβγαλε τώρα το channel των Σπάτων (πρώην Αμαρουσίου) και το «Δείξε μου το φίλο σου»… από το σεντούκι του 1821! Κάτι πλάνα, κάτι διάλογοι, κάτι φάτσες που σου σκάνε, αναχρονιστικός νταμπλάς! Καλά πραγματικά, απορία! Το κάνει watch αυτό στέλεχος του σταθμού και του αρέσει…; Να το «κοιτάξει»!

Τα εύγε μας
Αν τύχει και πέσεις ακόμα και σε ζάπινγκ τυχαία πάνω στη νέα παραγωγή του Σκάι «Έλληνες του πνεύματος» ειλικρινά δεν αλλάζεις channel! Δεν σου πάει η καρδιά με το nothing! Μέχρι να τελειώσει είσαι εκεί καρφωμένος, όπως και χθες βράδυ με το εξαιρετικό αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι και την ωραία αφήγηση του Διονύση Σαββόπουλου. Αποσβολωμένοι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα