Το ACTION24 στη μάχη των εκλογών

Έγκριτοι δημοσιογράφοι, καλεσμένοι πρώτης γραμμής και όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού

Το ACTION24 μετά την επιτυχία της πρώτης Κυριακής των εκλογών και την αποκλειστικότητα των ENTRY POLLS, διοργανώνει για τη δεύτερη και καθοριστική Κυριακή των εκλογών, μία δυνατή βραδιά.

Με ισχυρή ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, καθώς και με δυνατό πάνελ καλεσμένων, θα κάνει πάλι την διαφορά.

Μία κορυφαία, ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, υποστηριζόμενη από όλο το τεχνικό επιτελείο του ACTION24, και καλεσμένοι πρώτης γραμμής από το χώρο της δημοσιογραφίας,

και της πολιτικής ζωής του τόπου, θα δώσουν το ξεχωριστό τους στίγμα ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα της τριπλής κάλπης φροντίζοντας για την έγκαιρη και αμερόληπτη ενημέρωση των τηλεθεατών.

Η μαραθώνια εκλογική εκπομπή του Action24 ξεκινά από τις 16.00 με τον Βαγγέλη Γιακουμή και την Γεωργία Σαδανά από το κεντρικό στούντιο του καναλιού.

Στο δημοσιογραφικό πάνελ των 16.00 – 18.00, θα συμμετέχουν οι συνεργάτες του σταθμού, Πέτρος Κουσουλός, Γιώργος Γεωργίου και Γιώργος Μανουσακάκης.

Συνεχίζουν από τις 18.00 ο Γιώργος Κουβαράς, η Πηνελόπη Γαβρά και ο Γιάννης Πολίτης από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο ξενοδοχείο Plaza, με βασικούς σχολιαστές τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και τον Βασίλη Ταλαμάγκα.

Στο στούντιο, στο ξενοδοχείο PLAZA θα συμμετέχουν ακόμα γνωστοί δημοσιογράφοι όπως ο Αντώνης Δελλατόλας, η Χριστίνα Κοραή και η Πόπη Διαμαντάκου αλλά και ο Βαγγέλης Γιακουμής και η Γεωργία Σαδανά.

Συντονιστής της βραδιάς ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα