Όταν η ΝΔ υποδεικνύει ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ή η περίπτωση Αναγνώστου στην Ηλιούπολη

Του Σεραφείμ Χ. Μηχιώτη για το Enimerosi24

Δεν υπάρχει προεκλογικό φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑίου υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Ηλ. Κοκοτίνη, ανθυποψηφίου του απερχόμενου Δημάρχου Βασ. Βαλασόπουλου στο δεύτερο γύρο της αυριανής κάλπης, που να μην ζητεί την ψήφο των συνδημοτών μου και να μην παραλείπει να τους θυμίσει και το πλαίσιο στο οποίο ζητεί την ψήφο τους: «3 κάλπες, μία επιλογή, να ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ», με φωτογραφίες του ιδίου, της Δούρου γία την περιφέρεια και του προέδρου Αλέξη για το ΕΚ, όπως προφανώς ήταν και το «όρντινο», στο οποίο αποδεικνύεται πειθήνιος.

Συνεπώς ζητεί ψήφο καθαρώς

κομματική, κομματικοποιώντας την Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια, ανεξάρτητους θεσμούς κατά τα λοιπά, όπως διατείνονται και οι ΣΥΡΙΖΑίοι υποκρινόμενοι τα μέγιστα. Διαφοροποιημένη επιλογή δεν επιτρέπεται!

Υπό την έννοια αυτή, ευλόγως διερωτάται κανείς αν ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Ι. Αναγνώστου, από τη «Νέα Δημοτική Κίνηση», ο οποίος κάλεσε επισήμως σε υπερψήφιση του …ΣΥΡΙΖΑίου υποψηφίου, αν προσεχώρησε στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντίδραση για την επιλογή του αυτή ήταν μεγάλη στο εσωτερικό του συνδυασμού του και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί την Κυριακή το βράδυ με την καθαρή νίκη του συνδυασμού «Πρώτα η Ηλιούπολη» του απερχόμενου Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

Σε ό,τι αφορά την «περίπτωση Αναγνώστου» υποθέτω ότι θα επιληφθούν αρμοδίως τα όργανα της ΝΔ…

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα