Σήκωσε στα χέρια του τον Ομπάμα (εικόνες, βίντεο)

Οι εικόνες του 46χρονου ιδιοκτήτη εστιατορίου στη Φλόριντα Σκοτ Βαν Ντάζερ που σηκώνει στον αέρα τον αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα κάνουν από χθες το γύρο των social media.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε μια απρογραμμάτιστη στάση στην πιτσαρία του Βαν Ντάζερ στην πόλη Φορτ Πιρς της Φλόριντα την Κυριακή και με το που είδε τον ιδιοκτήτη εντυπωσιάστηκε από το μέγεθος των μυών του και τη σωματική διάπλαση

του εκφράζοντας τον θαυμασμό του λέγοντας «Κοίτα κάτι μπράτσα!»

Αργότερα ο αμερικανός πρόεδρος σχολίασε: «Ο τύπος εκτός από μεγάλους δικέφαλους έχει και μεγάλη καρδιά» αναφερόμενος στην ιδιότητα του Βαν Ντάζερ ως επικεφαλής ενός συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαν Ντάζερ είναι εγγεγραμμένος ρεπουμπλικάνος που ψήφισε όμως Ομπάμα στις προηγούμενες εκλογές ενώ λέει ότι θα κάνει το ίδιο και στις ερχόμενες. «Δεν ψηφίζω βάσει της κομματικής γραμμής, ψηφίζω αυτόν με τον οποίο αισθάνομαι άνετα και με αυτόν αισθάνομαι πολύ άνετα», είπε στους δημοσιογράφους.

Στο μεταξύ ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν ήταν με μια πιο σκληρή παρέα. Στην παραπάνω φωτογραφία τον βλέπουμε με μια μηχανόβια στα πόδια του, σε εστιατόριο της πόλης Σίμαν στο Οχάιο. Λέγεται μάλιστα ότι ζήτησε να δανειστεί και μια μοτοσικλέτα ενός μηχανόβιου, αλλά κρίνοντας από τα βλέμματα που του ρίχνουν οι άλλοι άντρες της παρέας, αυτό μάλλον δεν έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα