Ουκρανία – Γαλλία στις 19.00 από την ΕΤ1

Αντιμέτωπη με την Ουκρανία θα βρεθεί η Γαλλία σήμερα το απόγευμα στις 19.00, για τη δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου του EURO 2012. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ντόνμπας Αρένα» στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας σε περιγραφή του Ιωσήφ Νικολάου.

Νωρίτερα, στις 18.00, η εκπομπή «EUROLAND!» – Pre Game με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Στέφανο Δημητριάδη θα μας μεταφέρει το κλίμα της επικείμενης αναμέτρησης.

Καλεσμένος στο studio θα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004 Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 21.00 η εκπομπή «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τον Στέφανο Δημητριάδη θα παρουσιάσει συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τα νέα πριν από τη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, μεταξύ των ομάδων Σουηδία  – Αγγλία. Στο studio μαζί τους θα βρίσκεται ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Στις 21:45 η ΕΤ1 θα μεταδώσει τον αγώνα μεταξύ της Σουηδίας και της Αγγλίας, σε απευθείας σύνδεση με το Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου στην Ουκρανία. Την περιγραφή θα κάνει ο Γιώργος Τραπεζανίδης.

Στις 23.45 στην εκπομπή «EUROLAND!» ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Στέφανος Δημητριάδης θα σχολιάσουν όλα, όσα έγιναν στους αγώνες του  τέταρτου ομίλου και θα παρουσιάσουν συνεντεύξεις των  πρωταγωνιστών.

Οι αγώνες και οι εκπομπές για το EURO 2012 θα μεταδοθούν σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας από το κανάλι ERT HD, ραδιοφωνικά από τη συχνότητα της ΕΡΑ σπορ, καθώς και διαδικτυακά (για τους εντός Ελλάδος χρήστες), από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα