«Μωρό μου έχεις το τέλειο σώμα πάρε και κάνα κιλό ακόμα να κάνεις μπουτάκι»

Σε ωραίο σημείο βρήκε και συνδέθηκε το δελτίο του Mega με την ομιλία Τσίπρα! Εκεί που ο president του ΣΥΡΙΖΑ εκσφενδόνιζε από την Ομόνοια την ατάκα «Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες πολιτικούς, τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες των δελτίων των 8»… τσουπ τον έβγαλαν στον «αέρα»! Megalicious!

Βρε ουστ!
Εξαιρετικό! Την ημέρα που ανακοινώνεται ότι η ανεργία το πρώτο 3μηνο του 2012 εκτοξεύτηκε στο απιστεύτου

22.6% (!)… η Τατιάνα στο Star φέρνει την Βανδή και μαζί οι δύο σον σον κυρίες, μας δείχνουν πώς γυμνάζονται στα πολυτελή τους σπίτια! Και μετά απορούν όλα τα σελέμπριτι γιατί τους κράζουν άπαξ και εμφανιστούν (σε ρόλο γκεστ σταρ δηλαδή) σε καμία μοδάτη πορεία ή συγκέντρωση αγανακτισμένων!

Ξέρουν ποιο είναι το κοινό τους;
Jesus Christ έχουν χαμπαριάσει ότι τους κάνουν watch άνθρωποι που σκέφτονται ακόμα και το ενάμιση ευρώ για να πάρουν ένα τοστ στο παιδί τους; Και δεν είναι πλέον σενάριο εξωπραγματικό, αλλά πέρα για πέρα αληθινό! Συμβαίνει γύρω μας!

Την τύφλα τους  
Και έχεις τούτες τις ανεκδιήγητες, στολισμένες, με φροντισμένη μέχρι αηδίας την εμφάνιση τους (στα όρια της υστερίας!) να σου λένε με απλότητα κατά τα άλλα, πώς γοητεύουν τον άντρα τους, πώς περιποιούνται τα παιδιά τους, πώς μαγειρεύουν υγιεινά καθημερινά και πώς έχουν τον γυμναστή πάνω από το κεφάλι τους!

Ακόμα και όταν ο κόσμος όμως τους γυρνάει την πλάτη, τα κανάλια στους επιβάλλουν
Ειδικά η δε Τατιάνα που είναι και journalist τρομάρα της, είναι εντελώς στην κοσμάρα της! Ό,τι ρόλο υποδύεται κάθε μέρα! Ό,τι έχει βάλει στη σκαλέτα της! Τη μία θα χτυπιέται για τον χαμηλοσυνταξιούχο και τον άνεργο που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και τον καταλαβαίνει απόλυτα, την άλλη θα χαριεντίζεται!

Εκτός τόπου και χρόνου
Αγαπημένη της TV- συνήθεια πάντως από όλες, είναι να έχει στο πλατό την καλεσμένη της… και να μιλά η ίδια για τον άντρα της!
«Μωρό μου έχεις το τέλειο σώμα πάρε και κάνα κιλό ακόμα να κάνεις μπουτάκι» της λέει ο Ευαγγελάτος και μας το μετέφερε με τη φωνή τη χαρακτηριστική του λιγούρη νταλικέρη!
Είχε προηγηθεί η ατάκα της Βανδή ότι ο Ντέμης της κάνει και καμιά παρατήρηση όταν παίρνει. Ενώ ο άντρακλας Ευαγγελάτος θέλει να πιάνει!
Τι ματαιόδοξοι και τι εποχή κάθονται και τα λένε!

Έλεος!
Α και πριν κλείσουμε! Στη μόνιμη καραμέλα τους ότι «ο κόσμος στα προβλήματα του θέλει και την ψυχαγωγία του» να τους ανεμοστροβιλίσουμε με οργή, ότι αυτό δεν είναι entertainment, αλλά λόγος να πέσεις σε κατάθλιψη! Enough is enough με τις μαλακίες τους!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα