«Κύριε, κύριε έμαθα το ποίημα…!»

Email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Για μία ακόμη φορά ο συν. Ν. Κούτρικας μάς …ζαλίζει με ένα «σχόλιο» που απλώς αποτελεί αντιγραφή σημείων από φράσεις του κ. Σαμαρά, με τα γνωστά παλιομοδίτικα επιχειρήματα (ο Θεός να τα κάνει τέτοια…) εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιάζει σαν τους μαθητές των σχολείων της προχουντικής περιόδου που έτρεχαν περιχαρείς στο δάσκαλο να πούν

ότι έχουν μάθε καλά το ποίημά τους, ώστε να τους βάλει να το απαγγείλουν καμαρώνοντας μπροστά σε γονείς, θείους και παππούδες-γιαγιάδες στη σχολική γιορτή!

Βρίσκω την ευκαιρία να θυμίσω ότι μόλις χτες ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε 18 μέτρα οικονομικής φύσεως, χωρίς όμως να μάς πει πού θα βρει τα λεφτά! Μόνο το ΣΥΡΙΖΑ ρωτάνε πού θα βρεί τα λεφτά…

Ο κ. Σαμαράς θυμήθηκε μετά τις 6/5 ότι το Μνημόνιο χρήζει αλλαγών και επαναδιαπραγμάτευσης (έστω κι αν έχει βάλει φαρδιά πλατιά υπογραφές) αλλά δεν τον ρωτάνε «τί θα κάνετε αν Μερκελο-Λαγκάρντ και λοιποί δεν δεχτούν;»  Μόνο από το ΣΥΡΙΖΑ απαιτούν να δηλώσει τι θα κάνει αν οι προτάσεις του απορριφθούν…

Καταγγέλλει η ΝΔ ότι «το βαθύ ΠΑΣΟΚ μετακόμισε στο ΣΥΡΙΖΑ» (εννοώντας μετρημένους στα δάχτυλα πρώην βουλευτές ή στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πολύ νωρίς είχαν αποχωρήσει από το πρώην Κόμμα τους) αλλά ξεχνά ότι αρκετοί βουλευτές από τον πυρήνα του ΠΑΣΟΚ εντάχθηκαν στη ΔΗΜΑΡ στο παραπέντε της διάλυσης της Βουλής, ώστε να σχηματισθεί κοινοβουλευτική ομάδα, και ότι ολόκληρος ο πολιτικός σχηματισμός του Βασ. Οικονόμου ενώθηκε υπό τον κ. Κουβέλη και είχε πολλούς υποψηφίους στις εκλογές!

Αυτοί είναι άραγε «λάϊτ ή ανοιχτόχρωμο ΠΑΣΟΚ» και δεν το θυμάται η ΝΔ;

Δεν μάς απαντούν όμως το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου τί είναι πλέον;

Αλλά βλέπετε, με αυτούς που έχουν αποφασίσει να κάνουν Κυβέρνηση, δεν χαλάνε τις καρδιές τους!

Μόνο που έμειναν μόλις τρεις ημέρες για να κάνουν όνειρα… Την Κυριακή 17 Ιουνίου οι πολίτες, που δεν βιάζονται να εκφραστούν, θα απαντήσουν, κουρεύοντας ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική, τους πολιτικούς και τα πεπραγμένα τους, που βύθισαν την Ελλάδα και το λαό της στη θλίψη, στη φτώχεια, στην ανεργία, στην μιζέρια, στα αδιέξοδα, στις αυτοκτονίες, στην απελπισία, στην αναξιοπρέπεια, στην υποταγή, στην υποδούλωση -σώματος, ψυχής και πόρων- σε ξένους και ντόπιους εκβιαστές, τοκογλύφους, κερδοσκόπους κ.α.!!!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Υποψήφιος Α΄Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Keywords
Τυχαία Θέματα