Στο νοσοκομείο ο Τζέρι Λιούις

Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Τζέρι Λιούις την Τρίτη το βράδυ -12 Ιουνίου- αφού κατάρρευσε λόγω χαμηλής πίεσης.

Σύμφωνα με την The New York Post το περιστατικό συνέβη λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του ξενοδοχείου Waldorf  Astoria κατά την διάρκεια του Friars Foundation Gala.

Ο 86χρονος κωμικός επρόκειτο να παραλάβει το βραβείο Applause αλλά και να παρουσιάσει τον Τομ Κρουζ ο οποίος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο

της βραδιάς και βραβεύθηκε με το Friars Club’s Entertainment Icon Award. Να σημειώσουμε ότι με αυτή την διάκριση ο 50χρονος σταρ προστέθηκε στην μικρή λίστα των χολιγουντιανών θρύλων Ντάγκλας Φέρμπανκς, Κάρι Γκραντ και Φρανκ Σινάτρα που έχουν παραλάβει το εν λόγω βραβείο.

Η είδηση ότι ο Λιούις κατέρρευσε λίγο πριν την εκδήλωση επιβεβαιώθηκαν από τον Τζόσεφ Ζαπάλα της ιδιωτικής λέσχης Friars, ενώ μετά την παραλαβή του βραβείου του, ο Τομ Κρουζ δήλωσε: «Λυπάμαι που ο Τζέρι δεν μπόρεσε να είναι εδώ σήμερα αλλά ξέρω ότι σύντομα θα είναι μια χαρά».

Η εκπρόσωπος του Αμερικανού κωμικού, τέλος, ανάφερε στο Associated Press ότι ο Λιούις είναι καλά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ήταν πολύ απασχολημένος και απλά … ξέχασε να φάει και να πει, γι’ αυτό και συνέβηκε ότι συνέβη.

Από τη δεκαετία του 1980 ο Λιούις αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του αλλά καταφέρνει να ανταποκρίνεται με θαυμαστή ευσυνειδησία στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Πηγή: tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα