Κυκλοφορεί σήμερα το CRASH Μαρτίου

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου ανοίγει τα χαρτιά του για το νέο Κόφι Ανάν δηλώνοντας: «Ο τουρκικός στρατός θα παραμείνει στην Κύπρο».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το μαύρο χρήμα, η κατασκοπεία και η μυστική διπλωματία σε Μαξίμου και Υπουργείο Εξωτερικών. Τί αποκαλύπτει η παρακολούθηση τηλεφώνων των συμβούλων Παπανδρέου

και Σαμαρά.

 Όλο το παρασκήνιο της σύλληψης των Τούρκων τρομοκρατών στη γιάφκα του Γκύζη. Το παζάρι για την ανταλλαγή Φιλιππίδη έσπασε την πολύχρονη εκεχειρία με την ΕΥΠ.

 Στέλιος Συρμόγλου: «Έβρισκα χρηματοδότες στην Κύπρο για λογαριασμό του Σαμαρά».

 Θεόδωρος Καρυπίδης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ με «έκοψε» με εντολές Αμερικανών & Εβραίων.

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CRASH :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως η CIA και το NSA άκουγαν» το «παζάρι» για το Κόφι Ανάν Ι

 Ο Μανώλης Κοττάκης αποκαλύπτει τα γεράκια του Μπους που εφορμούν στην Μεσόγειο – Πως το αμερικανικό κατεστημένο αναποδογυρίζει την ενεργειακή σκακιέρα της Ελλάδας

 Έρευνα του Κώστα Χαρδαβέλλα: Ο «αραχνιασμένος» φάκελος για τον «ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ»

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τόνοι από χρυσάφι στις τσέπες εργολάβων – Πακτωλός χρημάτων για δρόμους – εργοτάξια που έχουν νεκρώσει!

 ΔΙΑΛΟΓΟΙ – ΦΩΤΙΑ: «Αφοπλίζοντας τα LEOPARDS» – Η διαμάχη αντιπροσώπων όπλων, στελεχών του Πενταγώνου και στρατιωτικής ηγεσίας αφόπλισε επιχειρησιακά τα τεθωρακισμένα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Εκτουρκίζουν τους Πομάκους σε Ξάνθη και Ροδόπη»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:

 Ο σύμβουλος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Χανς Βέρνερ Ζιν αποκαλύπτει: «Το γερμανικό πλεόνασμα δημιουργήθηκε από τα πακέτα στήριξης».

 Το CRASH συνάντησε τον κορυφαίο ακαδημαϊκό και συγγραφέα Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο που δηλώνει: «Αθλιότητα η απογύμνωση της ιστορίας μας από τα ηθικά της τρόπαια».

 Συνέντευξη του δημοσιογράφου της BILD, Πολ Ροντχάιμερ για τα γεγονότα στο Κίεβο: «Οι διαδηλωτές ήταν στο δρόμο ακόμα και όταν τους πυροβολούσαν!».

 Ο Ιταλός φιλόσοφος Πάολο Φλόρες ντ’ Αρκάις δηλώνει: «Η Ελλάδα θύμα των τραπεζιτών και της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.

 Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της ΥΔΑΣ για τις ΜΚΟ, Νικόλαος Μάτσης περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις εμπειρίες του στην συγκεκριμένη Υπηρεσία: «Ήμουν φάντασμα σε μια υπηρεσία όπου υπήρχε τρόμος και φόβος».

 Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος προειδοποιεί: «Με πλήγωσαν, θα τους εκδικηθώ, πληρωμένο συμβόλαιο πολιτικής μου εξόντωσης η σύλληψη της συζύγου μου και του αδερφού μου»

 Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δηλώνει μέσα από το Κορυδαλλό: «Θα τους βάλουμε όλους φυλακή εάν η Χρυσή Αυγή ελέγξει το πολιτικό παιχνίδι…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Συνέντευξη του Δημήτρη Πουλικάκου: «Να δώσουμε ΄΄φούντα΄΄ στην τρόικα να ξεχρεώσουμε!»

 Αποκαλυπτική συνέντευξη της Σοφίας Σακοράφα: «Ζούμε μια κοινοβουλευτική ολιγαρχία»

 ΠΡΟΣΩΠΑ: Ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Εξωτερικών της Μέρκελ, Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάγερ ανάβει το «πράσινο φως» για στρατιωτική ηγεμονία της Γερμανίας

 Συνέντευξη – φωτιά της Άννας Φόνσου: «Χρειάζεται ένοπλη εξέγερση! Εδώ που φτάσαμε, τίποτα άλλο δεν μας σώζει…».

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «΄΄Δούρειος Ίππος΄΄ των λαθρομεταναστών τα ανήλικα

 Αποκλειστική συνέντευξη του Αμερικανού οικονομολόγου Μαρκ Γουάισμπροτ: «Η τρόικα φοβάται μήπως η Ελλάδα εξέλθει της Ευρωζώνης και ανακάμψει σύντομα»

 Ο προπονητής της θρυλικής «dream team» της Εθνικής Άρσης Βαρών Χρήστος Ιακώβου δηλώνει: «Πουλάω ότι έχω και δεν έχω για να επιβιώσω!»

Και δύο άρθρα – παρεμβάσεις:

 Ευάγγελος Βασιλάκος, πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών και Επενδύσεων: «Η χαμένη τιμή των Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων».

 Περικλής Νεάρχου, Πρέσβης ε.τ.: «Η Κύπρος σε νέο μέγα κίνδυνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα