Ιστορίες: Το Γερασμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αύριο τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΙ

Μια αυτοψία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας επιχειρούν οι “ΙΣΤΟΡΙΕΣ” με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλλογλου, την Τρίτη 21 Μαρτίου, τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο Τάσος Τέλλογλου ταξιδεύει στη Γερμανία και συναντά μερικούς από τους 18.000 έλληνες γιατρούς που εγκατέλειψαν τη χώρα την

οκταετία της κρίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν νέοι που έφυγαν για να κάνουν την ειδικότητά τους ή πήγαν ως ειδικευμένοι, αναζητώντας ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας σε πιο εξελιγμένα συστήματα υγείας.

Στη συνέχεια επιστρέφει στην Αθήνα κι επισκέπτεται τον Ευαγγελισμό, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, καταγράφοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από τη γήρανση του ιατρικού προσωπικού, ενώ ταξιδεύει στην Κω και καταγράφει τα χρόνια προβλήματα ενός νοσοκομείου που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως Κέντρο Υγείας.

Ακόμη, στις «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» μιλάει αποκλειστικά ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και προαναγγέλλει το πώς θα συνδυαστούν οι αλλαγές στην πρωτοβάθμια φροντίδα με τις αλλαγές στο σύστημα αξιολόγησης.

The post Ιστορίες: Το Γερασμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα