Η Νία Βαρντάλος αποκαλύπτει τα σχέδια της για το σίκουελ του «Γάμος αλά Ελληνικά»

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την απρόσμενα τεράστια επιτυχία της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά» και η Νία Βαρντάλος λέει ότι δεν μπορεί να αγοράσει ούτε ένα καφέ χωρίς κάποιος να της προτείνει και μια νέα ιδέα για ένα σίκουελ.

Και όχι άδικα καθώς το φιλμ που κυκλοφόρησε το 2002 είναι η πιο κερδοφόρα ανεξάρτητη παραγωγή όλων των εποχών, με κέρδη που έφτασαν τα 369 εκατομμύρια δολάρια ενώ το κόστος της ήταν μόλις 5 εκατ. δολάρια

Σε συνέντευξη

της που δημοσιεύεται σήμερα στη Huffington Post με την ευκαιρία της επετειακής έκδοσης της ταινίας σε Blu-Ray, η Βαρντάλος αποκαλύπτει ότι πλέον έχει έρθει η ώρα για ένα σίκουελ.

«Μερικές φορές μοιάζει να έχουν περάσει 10 χρόνια και άλλες 10 λεπτά. Δουλεύω πάνω σε ένα βιβλίο αυτή την εποχή για την υιοθεσία της κόρης μου και μνημονεύω αυτά τα χρόνια οπότε όλα πραγματικά που ξαναέρχονται στο μυαλό. Το καστ παραμένει πάρα πολύ ως οικογένεια. Είμαστε πολύ κοντά. Και αυτό ήταν υπέροχο γιατί μόλις έσκασε το τσουνάμι της επιτυχίας δεν χρειάστηκε να το περάσω μόνη μου. Το περάσαμε όλοι μαζί», λέει.

«Στην πραγματικότητα, το σκέφτομαι [το σίκουελ]. Και είναι μόλις τώρα που άρχισα να είμαι αληθινά ανοικτή στην ιδέα. Όλα τα προηγούμενα χρόνια άκουγα τον καθένα να μου λέει πώς θα έπρεπε να είναι το σίκουελ. Άνθρωποι με πλησίαζαν στα Starbucks και μου λέγανε “έι, να σου πω μια ιδέα” κι εγώ τους έλεγα “ένα καφέ έχω έρθει να πάρω μόνο”. Δεν το πολυσκεφτόμουν. Αλλά όταν κάτσαμε με τον Τζον [Κορμπέτ, συμπρωταγωνιστής] να κάνουμε εκείνη τη συνέντευξη [για την επετειακή έκδοση], γελάσαμε τόσο πολύ. Με έκανε να σκεφτώ ότι έχει έρθει η ώρα. Μου είπε “έλα, γράψε κάτι”. Και τώρα σκέφτομαι ότι θα το κάνω. Έχουμε τόσο καλή χημεία μεταξύ μας».

Η ίδια περιγράφει και ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που την έκανε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της επιτυχίας της ταινίας. Βρισκόταν στην πλατεία Τάιμς της Νέας Υόρκης όταν ένα γκρουπ από γιαπωνέζους τουρίστες την αναγνώρισαν και άρχισαν να τη φωνάζουν «Τούλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα