Επαφές με όλα τα κόμματα πλην ΧΑ ξεκινούν τη Δευτέρα οι Θεσσαλοί αγρότες

Οι συναντήσεις της Δευτέρας θα λάβουν χώρα στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαν το Σάββατο μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ στον κόμβο της Νίκαιας.

Στην Αθήνα στρέφονται τη Δευτέρα τα βλέμματα των κινητοποιημένων αγροτών της Θεσσαλίας και της βορείου Ελλάδος, καθώς αντιπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής.

Οι

αγρότες αναμένεται να επισκεφτούν τη Βουλή περίπου στις 11:00 το πρωί ώστε να ξεκινήσουν τον κύκλο επαφών τους με τα κόμματα.

Οι συναντήσεις της Δευτέρας θα λάβουν χώρα στον απόηχο των επεισοδίων που σημειώθηκαν το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, μεταξύ αγροτών και δυνάμεων των ΜΑΤ στον κόμβο της Νίκαιας, στη Λάρισα. Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν τέσσερις αγρότες, με το ΚΚΕ να καταγγέλλει «άγρια επίθεση» των αστυνομικών.

Οι Θεσσαλοί αγρότες συγκεντρώθηκαν εκ νέου στη Νίκαια την Κυριακή, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων.

Εν τω μεταξύ, στον «χορό» των κινητοποιήσεων εισέρχονται από τη Δευτέρα οι αγρότες της Κρήτης. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αγρότες του Ηρακλείου θα συγκεντρωθούν στις 12:00 το μεσημέρι στο κόμβο του Γιόφυρου. Σητ συνέχεια θα κλείσουν για λίγη ώρα την εθνική οδό, διανέμοντας παράλληλα δωρεάν κηπευτικά στους διερχόμενους.

Κινητοποιήσεις προγραμματίζονται επίσης σε Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο.
Πηγή: skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα