Απίστευτο ο Καρακούσης του «ΒΗΜΑτος» εγκαλεί τον Στουρνάρα

Σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση στο πρόσωπο του στελέχους του ΔΟΛ

Επειδή είναι απίθανο ο Αντώνης Καρακούσης, διευθυντής του «ΒΗΜΑτος» να έγινε ξαφνικά ΣΥΡΙΖΑ… το πιθανότερο είναι να συμμερίζεται (από άλλη αφετηρία) τις κατηγορίες των κυβερνώντων εναντίον του ΔΝΤ και ειδικότερα ότι κωλυσιεργεί στο να κλείσει η αξιολόγηση!

Μέχρι εδώ όμως, καλά! Διότι αυτό που αιφνιδιάζει και προξενεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση (δικαιολογώντας και τον τίτλο) είναι το χθεσινό άρθρο του στελέχους του ΔΟΛ

στο οποίο προσεκτικά μεν, αλλά σαφώς, κατηγορεί τον κεντρικό τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα για «εμμονή» στο θέμα της περικοπής των συντάξεων αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Η εμμονή, για παράδειγμα, του Πόουλ Τόμσεν, αλλά και του κ. Στουρνάρα η συνηγορία, στο ζήτημα της περικοπής των συντάξεων, αλλά και οι ευθύγραμμες προγνώσεις τους για τους προβλεπτούς ρυθμούς ανάπτυξης σε βάθος εικοσαετίας δεν έχουν καμία, μα καμία επιστημονική βάση. Ο κ. Τόμσεν συνεχίζει να αποδίδει το κόστος των συντάξεων ως ποσοστό του ΑΕΠ, παραγνωρίζοντας το γεγονός της ραγδαίας υποχώρησης του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος κατά 25% στην επταετία της κρίσης. Αγνοεί επίσης την κατακόρυφη μείωση του βάρους των συντάξεων σε ονομαστικές τιμές. Μέσα στη σκοπιμότητα και στον δογματισμό του αυθαιρετεί, προβλέποντας ότι η Ελλάδα θα αναπτύσσεται με 2% τον χρόνο στα επόμενα 20 έτη»!

The post Απίστευτο ο Καρακούσης του «ΒΗΜΑτος» εγκαλεί τον Στουρνάρα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο, Καρακούσης, ΒΗΜΑτος, Στουρνάρα,apistefto, karakousis, vimatos, stournara