Το διαζύγιο της χρονιάς

Πολιτική, χρήμα, πάθος… δια χειρός «Βηματοδότη»

Αν και δεν το συνηθίζει να αφήνει τους αναγνώστες του να τους «τρώει» η περιέργεια… Εχθές ήταν ιδιαίτερα φειδωλός στις πληροφορίες που μοιράστηκε με το πολυπληθές κοινό του και περιορίστηκε να αναφέρει μόνο τα πολύ βασικά… Μάλιστα το έκανε με τέτοιον τρόπο που έμοιαζε με το μαρτύριο της σταγόνας!

Ο λόγος για τον έγκριτο και πάντοτε πολύ καλά ενημερωμένο «Βηματοδότη» της τελευταίας σελίδας του «ΒΗΜΑτος» που αποκάλυψε ένα επικείμενο διαζύγιο εξάπτοντας τη φαντασία των αναγνωστών… Αφού το τιτλοφορεί ως «Διαζύγιο της χρονιάς», διότι

όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Τα έχει όλα: πολιτική, χρήμα, πάθος και έρωτες».

Το κουίζ πολύ γρήγορα έγινε talk of the town, μονοπωλώντας κάθε άλλη συζήτηση στα πολιτικό-δημοσιογραφικά πηγαδάκια και δικαίως, αφού η πίεση είναι τόσο μεγάλη που όλοι αναζητούν διαλείμματα!

Διαβάστε στη συνέχεια το σχετικό απόσπασμα με τίτλο, «Το διαζύγιο της χρονιάς»: Είναι της μόδας τα διαζύγια, όπως και εσείς διαπιστώνετε, στον καιρό της κρίσης. Είναι τέτοιες οι συνθήκες, οικονομικές, κοινωνικές και άλλες, που πολλές φορές τα επιβάλλουν. Τελευταίως, άλλωστε, είδαν το φως της δημοσιότητας κάμποσα διαζύγια. Όμως αυτό που θα έλθει προσεχώς θα διεκδικήσει επαξίως τον τίτλο του «διαζυγίου της χρονιάς». Γιατί απλούστατα τα έχει όλα: πολιτική, χρήμα, πάθος και έρωτες. Λεπτομέρειες δεν μου επιτρέπεται να δώσω, δεν ταιριάζει βλέπετε ούτε στον χαρακτήρα μου ούτε στα ήθη της εφημερίδας. Ωστόσο, δεν μπορώ παρά να σας προειδοποιήσω ότι μόλις κατατεθεί η αίτηση διαζυγίου θα προκαλέσει πάταγο. (εδώ ολόκληρη η στήλη του «Βηματοδότη)

The post Το διαζύγιο της χρονιάς appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα