Ανταπάντηση σε Μαμουζέλο

Κύριε συνάδελφε,

Μόλις προ ολίγου διάβασα την απάντησή σας σε όσα σας έγραψα. Θα θεωρήσω κατάχρηση της φιλοξενίας αυτού του φιλόξενου ιστοτόπου, αν συνεχίζαμε μία διαδικασία απαντήσεων, ανταπαντήσεων, απαντήσεων επί των ανταπαντήσεων κ.ο.κ. Πέραν αυτού, θεωρώ σημαντικό να μπορούμε να συζητούμε σε χαμηλούς τόνους, δίχως αναθέματα, ύβρεις και ειρωνικά σχόλια.

Σας βεβαιώ ότι σας σέβομαι ώς συνάδελφο και ότι τιμώ την εργασία σας ώς αθλητικού συντάκτη. Από την στιγμή, όμως, που αναφέρετε ότι προέχει πλέον η πολιτική σας ιδιότητα, είναι προφανές, ότι, όσα υποστηρίζετε ή θα πράξετε άν εκλεγείτε

βουλευτής του κόμματός σας, υπόκεινται σε δημόσια κριτική και αντίκρουση. Αυτό το θεωρώ αυτονόητο, όπως αντιλαμβάνομαι και όσα εσείς μου αποδίδετε, δίχως, βεβαίως, να συμφωνούμε.

Όπως εσείς εκφράζεσθε με τον τρόπο που προκρίνετε, όπως το δικαιούσθε, ομοίως και εγώ θα εκφράζομαι αντιστοίχως, με το ύφος το οποίο με εκφράζει και με τις διατυπώσεις που αποδίδουν, κατά τον πλέον πιστό τρόπο, τις σκέψεις μου. Εις ό,τι αφορά όσα πρεσβεύω, ομιλώ ευθαρσώς. ‘Ως προς την αντίληψη της δεινής πραγματικότητος που ζούμε όλοι, συνεπεία της οποίας δοκιμαζόμεθα σκληρώς, υπάρχουν περισσότερες της μιάς αναγνώσεις, σε ένα ευρύτατο φάσμα χρωμάτων, συνεπώς και προσεγγίσεων.

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχαριστώ γιά τη φιλοξενία.

                                                                                                               Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα