Bandapart Studio

Στο κοινό ανοίγει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 20.30, το Bandapart Recording Studio (Αναγνωσταρά 20) στην Καλαμάτα, όπου ηχογραφείται το πρώτο άλμπουμ των The Karamazov Project!

Σκοπός της βραδιάς είναι να συγκεντρωθούν οικονομικοί πόροι ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η ηχογράφηση και παραγωγή. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν live το μουσικό σχέδιο για να έχουν μια πρώτη εικόνα

από το σχήμα και τη μουσική που ετοιμάζει. Θα υπάρξει ένα μικρό μπαρ στο χώρο ώστε μετά το live να συνεχιστεί η βραδιά «με άφθονη μουσική και αγάπη».

Μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγή του άλμπουμ με τους εξής τρόπους: α) Συνεισφέροντας στο κουτί ενίσχυσης που θα υπάρχει στο χώρο με οποιοδήποτε ποσό β) Προπληρώνοντας το CD στην τιμή των 5 ευρώ, αφήνοντας το ονοματεπώνυμό/e-mail/τηλ σας στον/στην υπεύθυνο/η.

Μεταξύ των χορηγών, όπως σημειώνεται στην πρόσκληση, είναι ήδη οι: Mezebar Γκαζοζα, Barfly Giorgos Zontanos, ibody, Mestizo Taqueria, Frou.Frou My Beauty Salon, Ellas Kafe, Vino banco-tapas, The Blue Note. «Αρκετοί άλλοι προτίμησαν να παραμείνουν ανώνυμοι! «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μας Ντάνι για τη συνεισφορά του, dk design / graphics + media».

Εάν βρίσκεστε σε άλλη πόλη και παρά ταύτα θέλετε να συνεισφέρετε μπορείτε να επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες στο Bandcamp/ Facebook: 1) https://www.facebook.com/theKARAMAZOVproject?ref=hl 2) https://thekaramazovproject.bandcamp.com/releases
Τέλος για περισσότερες info μπορείτε να επικοινωνήσετε εδώ: [email protected], [email protected].

The post Bandapart Studio appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα