Πολιτικές χυδαιότητες Κεφαλογιάννη - Αποχώρησε από τo πάνελ ο Π. Σκουρλέτης

Σε ένα απίστευτο κρεσέντο πολιτικής χυδαιότητας ο Μ. Κεφαλογιάννης ανάγκασε τον Π. Σκουρλέτη να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πάνελ της ΕΡΤ.

Με ένα χυδαίο υβρεολόγιο προσήρθε η Ν.Δ. σε έναν ούτε κατ” επίφαση πολιτικό διάλογο αποκαλύπτοντας το παλαί ποτέ «μάγκικο» και «τραμπούκικο» πρόσωπό της. Ξεκίνησε να επαίρεται ότι ο ίδιος έχει εξαιρετικές σπουδές στο London School of Economics ενώ απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη

του είπε «δεν ξέρω, τι σκατά έχετε κάνει, εσείς». «Είστε ανόητος» επανέλαβε πολλές φορές. «Πρέπει να σκύβετε το κεφάλι για τις ψευτιές που λέτε». «Είστε απατεώνες και ψεύτες πολιτικοί».

Αποκάλεσε ένα μέρος όσων ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ «τροτσκιστές», «μαρξιστές» «αναρχικούς», «αυτούς που βάζουν τις φωτιές στους δρόμους» είπε για πολλοστή φορά «ψεύτες» και «ψεύτη» τον Αλέξη Τσίπρα και παρομοιάζοντας μέχρι και με τον «Μεταξά», ενώ ακάθεκτος παρά τις παραινέσεις του Π. Χαρίτου συνέχισε να μιλάει για «ανοησίες», για «λαϊκισμό» και «αφέλειες» του ΣΥΡΙΖΑ. Διαρκώς επαναλάμβανε τα συνηθισμένα «ντροπή» στο ΣΥΡΙΖΑ και «να ζητήσει συγγνώμη» ενώ ταυτόχρονα κουνούσε απαξιωτικά το χέρι του δείχνοντας την έξοδο από το πάνελ στον Π. Σκουρλέτη.

Απτόητος ο Μ. Κεφαλογιάννης συνέχιζε ενώ η ένταση ανέβηκε μετά τον ισχυρισμό του ότι «το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα αφορά όλους» και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το ψήφισε. Ο Π. Σκουρλέτης κατήγγειλε ότι ο ισχυρισμός αυτός ήταν ψευδής γιατί αφορούσε μόνο 13 νομούς και όχι «όλους».

Αντέδρασε και η Λ. Κανέλλη που ήταν παρούσα και αφού ζήτησε να αναβληθεί η εκπομπή, είπε ότι για την ίδια θα είναι σαν να μην παραβρίσκεται στο πάνελ ο Μ. Κεφαλογιάννης.

Ακόμα και αυτή την ώρα 11:16 που συνεχίζεται η εκπομπή ο Μ. Κεφαλογιάννης συνεχίζει απτόητος επιτιθέμενος σε υψηλούς τόνους κατά δημοσιογράφου της εφημερίδας Το Χωνί και της κ. Κανέλλη του ΚΚΕ.
Πηγή avgi.gr

The post Πολιτικές χυδαιότητες Κεφαλογιάννη - Αποχώρησε από τo πάνελ ο Π. Σκουρλέτης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα