Ζητούνται προσφορές, Cyprus airports (f&b) ltd

Η Εταιρεία CYPRUS AIRPORTS (F&B) LTD προκηρύσσει προσφορές για τις μονάδες της στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου για την προμήθεια των πιο κάτω :

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :

ΦΑΓΗΤΑΠΟΤΑΕΙΔΗ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ( ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ), ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΧΑΡΤΙΚΑ,ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΚΟΥΛΙΑ . ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ (ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ , ΓΛΥΚΑ,
ΜΠΙΣΚΟΤΑ, Κ.Τ.Λ)ΠΑΓΩΤΑΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για έγγραφα προσφορών και όρους προσφορών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα γραφεία της Εταιρείας, τηλ. 24742122 (Τμήμα Αγορών).

Όλες οι προσφορές πρέπει να αποστέλλονται σε ηλεκτρονική μορφή (excel) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και να παραδίδονται και σε σφραγισμένους φακέλους με την ένδειξη το αργότερο μέχρι τις 15:00 μ.μ. της 20ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017:

Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας
CYPRUS AIRPORTS (F&B) LTD
Τμήμα Αγορών
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 43024 Ταχ. Κώδικας: 6650
Λάρνακα - ΚΥΠΡΟΣ

Σημ.:

Οι προσφορές να είναι μόνο από εταιρείες που είναι Πιστοποιημένες ή εφαρμόζουν τα συστήματα ISO 9001 και ISO 22000 και όπου προβλέπεται σε ειδικές κατηγορίες ISO 14001 (Περιβαλλοντική Διαχείριση) και OHSAS 18001(Ασφάλεια και Υγεία) και να μας επισυνάψουν τα σχετικά Πιστοποιητικά.Απαραίτητο να επισυνάπτονται ηλεκτρονικά οι προδιαγραφές των προϊόντων και οι άδειες λειτουργίας από τις Κτηνιατρικές &Υγειονομικές Υπηρεσίες

και η άδεια χρήσεως των μεταφορικών μέσων.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό 1169/2011 περί Σήμανσης, θα πρέπει να μας επισυνάψετε τις υποχρεωτικές πληροφορίες – επισημάνσεις για τα τρόφιμα:

1. για τα αλλεργιογόνα που ενδεχομένως υπάρχουν στα συστατικά των Α΄ Υλών σας και
2. την διατροφική δήλωση των συσκευασμένων τροφίμων

Η Εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τη χαμηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά.

Προσφορές θα γίνονται αποδεχτές μόνον αν πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές και συμπληρώνονται μόνο στο δικό μας ηλεκτρονικό αρχείο, το οποίο θα αποσταλεί αφού ζητηθεί από το Τμήμα Αγορών τηλ. 24742122.

Keywords
Τυχαία Θέματα