Ζητούν κτίριο στέγασης Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων

Την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος από άτομα ή Εταιρείες που διαθέτουν προς ενοικίαση κτίριο στους Δήμους Στροβόλου και Έγκωμης της Επαρχίας Λευκωσίας σε ακτίνα οκτώ χιλιομέτρων από το Υπουργείο Οικονομικών, ζητά το Γραφείο Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Γραφείο Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ζητά την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος από άτομα ή Εταιρείες που διαθέτουν προς ενοικίαση κτίριο στους Δήμους Στροβόλου και Έγκωμης της Επαρχίας Λευκωσίας σε ακτίνα οκτώ χιλιομέτρων

από το Υπουργείο Οικονομικών, συνολικού εμβαδού 400 τ.μ. περίπου με απόκλιση ±3%, για τη στέγαση του Γραφείου του Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων, για περίοδο τριών ετών με δικαίωμα παράτασης από μέρους του Ενοικιαστή για άλλες δύο περιόδους των δύο ετών η καθεμιά, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, αν τα δύο συμβαλλόμενα Μέρη συμφωνούν, της διαπραγμάτευσης μακροχρόνιας ενοικίασης, ενοικιαγοράς ή αγοράς του κτιρίου.

Το κτίριο θα πρέπει να είναι έτοιμο για παράδοση στον Ενοικιαστή το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Ιδιοκτήτης του κτιρίου θα πρέπει να έχει εξασφαλισμένες όλες τις κατά Νόμο απαιτούμενες άδειες και πιστοποιητικά. Οι απαιτούμενες άδειες θα πρέπει να έχουν εξασφαλισθεί πριν την παράδοση και τη χρήση του κτιρίου.

Το κτίριο που θα προεπιλεγεί, θα επιθεωρηθεί από όλες τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες και θα υποδειχθούν οι τροποποιήσεις του κτιρίου που θα πρέπει να υλοποιηθούν, ούτως ώστε το κτίριο να διαμορφωθεί κατάλληλα με βάση τις ανάγκες του Γραφείου Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων και το συνεπαγόμενο κόστος θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον Ιδιοκτήτη. Οι υπό αναφορά εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν εντός χρονοδιαγράμματος που θα συμφωνηθεί. Επιπρόσθετα ο Ιδιοκτήτης θα επωμίζεται όλα τα έξοδα συντήρησης του κτιρίου καθόλη τη διάρκεια ενοικίασης του κτιρίου.

Το σύνολο των εργαζομένων που θα στεγαστούν στο υπό αναφορά κτίριο αναμένεται να ανέρχεται στους δώδεκα περίπου. Το κτίριο πρέπει να παρέχει δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα με αναπηρία, να διαθέτει ανελκυστήρα με προδιαγραφές για ΑμεΑ, κλιματισμό/θέρμανση και δομημένη καλωδίωση (structured cabling) για σκοπούς λειτουργίας δικτύων επικοινωνίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, να υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης τέτοιας καλωδίωσης σε όλους τους εργασιακούς χώρους, σύστημα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης όπως και σύστημα συναγερμού, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και ελέγχου πρόσβασης, δηλαδή όλες τις αναγκαίες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις

Το κτίριο θα πρέπει να διαθέτει επίσης επαρκή αριθμό χώρων στάθμευσης για τις ανάγκες του προσωπικού, δέκα χώρους στάθμευσης περίπου.

Με τη δήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν τα ακόλουθα αντίγραφα: Τίτλος Ιδιοκτησίας, Τελική Έγκριση ή Άδεια Οικοδομής, Αρχιτεκτονικά Σχέδια κατόψεων /όψεων και τομών του κτιρίου, Πιστοποιητικό Ελέγχου Στατικής Επάρκειας Κτιρίου, αν ανεγέρθηκε πριν το 1987, Κατάλογος Εμβαδών και Σχέδιο Εμβαδομέτρησης τόσο των ωφέλιμων χώρων ανά όροφο,όσο και των εμβαδών των αποθηκών τα οποία να συνάδουν με την υφιστάμενη κατάσταση, Τοπογραφικό Σχέδιο στο οποίο να υποδεικνύεται η θέση του κτιρίου, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, και Ενυπόγραφη Δέσμευση/Δήλωση από συνιδιοκτήτες, αν το κτίριο έχει πέραν του ενός Ιδιοκτήτη για το πραγματικό ενδιαφέρον ενοικίασης του κτιρίου.

Στη δήλωση θα πρέπει να αναφερθεί το προτεινόμενο μηνιαίο ενοίκιο ανά τετραγωνικό μέτρο (€/τ.μ./μήνα) για τους γραφειακούς και τους αποθηκευτικούς χώρους.

Η δήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να απευθύνεται στον Έφορο Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων, στην οδό Γωνία Μιχαλάκη Καραολή και Γρηγόρη Αυξεντίου, 1439 Λευκωσία και να κατατεθεί στο κιβώτιο προσφορών του Υπουργείου Οικονομικών το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 18/6/2018 και ώρα 12:00 μ. Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στον αριθμό 22601219.

Τα ακόλουθα έγγραφα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Εφόρου Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων, www.publicaid.gov.cy, για πληροφόρηση των ενδιαφερομένων: Πρόσκληση Δήλωσης Ενδιαφέροντος, Προσύμφωνο Ενοικιαστηρίου Εγγράφου, Έντυπο Αξιολόγησης, Ενοικιαστήριο Έγγραφο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα