Ζήτησε συγνώμη ο Τζόκοβιτς: «Να το πάρω σαν μάθημα» (pic)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησε συγνώμη από τους υποστηρικτές του αλλά και τος ανθρώπους του τένις για την συμπεριφορά του και την αποβολή του από το φετινό US Open.

O Σέρβος άσος, δεν έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα του και έκανε γραπτώς τις πρώτες του δηλώσεις για το περιστατικό.

Απολογήθηκε από την άτυχη γυναίκα που χτύπησε με τη μπάλα, ενημερώνοντας πως ρώτησε για εκείνη και ευτυχώς είναι καλά, ενώ αναγνώρισε το λάθος του και τόνισε ότι θα το πάρει σαν ένα

μάθημα

Αναλυτικά η δήλωση Τζόκοβιτς: «Αυτή η κατάσταση με στεναχώρησε πολύ και με άδειασε συναισθηματικά. Ρώτησα για την επόπτρια και το τουρνουά με επιβεβαίωσε ότι ευτυχώς είναι εντάξει. Λυπάμαι πολύ που της προκάλεσα τέτοιο στρες. Τόσο ακούσια. Τόσο λάθος. Δεν αποκαλύπτω το όνομά της, επειδή σέβομαι την ιδιωτικότητά της.

Όσον αφορά την αποβολή, πρέπει να δουλέψω στη διαχείριση της απογοήτευσής μου και να το πάρω αυτό σαν ένα μάθημα, για να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Απολογούμαι από το US Open και σε όσους σχετίζονται με τη διοργάνωση για τη συμπεριφορά μου. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα μου και στην οικογένειά μου, που είναι βράχοι υποστήριξης, αλλά και στους fans μου, που είναι πάντα εκεί για μένα. Σας ευχαριστώ και σας ζητώ συγγνώμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα