Άνετη νίκη για την Ισπανία, νέα ισοπαλία για τη Γερμανία

Ο Σέρχιο Ράμος έβαλε δύο γκολ και η Ισπανία διέλυσε με 4-0 την Ουκρανία, την ώρα που η Γερμανία άφηνε βαθμούς στην Ελβετία (1-1).

Με πρωταγωνιστή τον σταρ της Ρεάλ και κεντρικό πρόσωπο τον Ανσού Φάτι της Μπαρτσελόνα, που έγινε ο νεαρότερος σκόρερ ever, η Ισπανία έκανε κομμάτια την Ουκρανία και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο που συμμετέχει και η Γερμανία. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε πάρει ισοπαλία

στο 96’ από την Mannschaft την 1η αγωνιστική (1-1) και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του Group4 στο League Α.

Στο 3’ ο Ράμος ευστόχησε σε πέναλτι και στο 29’ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έβαλε βάσεις νίκης και έπιασε την επίδοση των 23 του Αλφρέντο Ντι Στέφανο με την La Roja. Το 2-0 έμεινε μόλις για τρία λεπτά καθώς ο Ανσού Φάτι της Μπαρτσελόνα με εξαιρετικό τεχνικό σουτ δοκάρι-και-μέσα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με ωραίο τεχνικό σουτ στην κίνηση το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Τόρες.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γερμανία δεν κατάφερε ξανά να κρατήσει το προβάδισμα για δεύτερο σερί ματς, αυτή τη φορά κόντρα στην Ελβετία εκτός έδρας. Το σύνολο του Γιόαχιμ Λεβ προηγήθηκε στο 14’ με το τεχνικό συρτό σουτ του Γκουντογκάν μετά το στρώσιμο του Κροος, όμως ο Βέρνερ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 58’ με το αριστερό σουτ του μπακ, Βίντμερ, μετά την ασίστ του Εμπολό και κράτησαν το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Σε αγώνα για το League B, η Σερβία έπαιξε από το 49’ με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Κολάροβ, όμως άντεξε κόντρα στην Τουρκία, ενώ για το League C, Μάλτα και Λετονία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα