Ζήτησε να φύγει ο Χάφερτς, δύο υποψήφιοι προορισμοί

Ο τελικός του κυπέλλου Γερμανίας το περασμένο Σάββατο (4/7) ήταν, όπως όλα δείχνουν, το τελευταίο παιχνίδι του Κάι Χάφερτς με τη φανέλα της Λεβερκούζεν.

Ο 21χρονος άσος πήρε την απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, καθώς από την ηλικία των 10 αγωνίζεται στην Μπάγερ, και προσεχώς θα ζητήσει από τον αθλητικό διευθυντή Ρούντι Φέλερ να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SPORT-BILD υπάρχουν δύο σύλλογοι διατεθειμένοι και ικανοί να καλύψουν την αποζημίωση των 100

εκατομμυρίων που αξιώνει η Λεβερκούζεν.

Η πρώτη είναι η Τσέλσι του Ρομάν Αμπράμοβιτς, η οποία θα επιδιώξει να... σπάσει το ποσό, ήτοι να δώσει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος και το υπόλοιπο να το πληρώσει σε δόσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να εξασφαλίσει η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δεύτερη ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν εκτιμά ιδιαίτερα τις αρετές του Χάφερτς. Ο ισπανικός σύλλογος προκρίνει μεν την απόκτηση του Χάφερτς το καλοκαίρι του 2021, εφ' όσον όμως διαπιστώσει ότι υπάρχει ρεαλιστικός κίνδυνος να τον χάσει, μπορεί να μαζέψει τα 100 εκατομμύρια ευρώ μέσα από την πώληση κάποιων αστέρων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα