«Μετά τα 5.500.000 για τον Σάλαϊ έφερε στον ΑΠΟΕΛ τον Τσιλιγγίρη»

Πώς ένας 19χρονος τερματοφύλακας με μόλις τρεις συμμετοχές σε επαγγελματικό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ με ετήσιες απολαβές άνω των 200.000 ευρώ; Την απάντηση στο ερώτημα δίνει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας to10 και δη η παρασκηνιακή στήλη «Ο AGENT LEAKS».

Ακολούθως παρατίθεται το πλήρες ρεπορτάζ:

Ο Άρης έχασε έναν ακόμη παίκτη αυτή την εβδομάδα. Αλλά αυτή τη φορά χωρίς να βάλει λεφτά στην τσέπη. Διότι ο Απόστολος

Τσιλιγγίρης, ο 19χρονος τερματοφύλακας που έκανε ντεμπούτο φέτος με τους «κίτρινους» και εντυπωσίασε, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Και μάλιστα με ένα σπουδαίο συμβόλαιο, που θα του αποφέρει πάνω από €200.000 για την 3ετία (σ.σ. 160.000 καθαρά, συν τα μπόνους, που είναι μεγάλα και… εύκολα).

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ποιος έκανε τη δουλειά. Ποιος άνοιξε μια τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική πόρτα για ένα παιδί που δεδομένα έχει ταλέντο, αλλά συνολικά έχει παίξει τρία παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη σε επαγγελματικό επίπεδο. Μανατζερικά, ο Τσιλιγγίρης ανήκει στον πρώην μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Κολοβό. Αλλά τη μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ την έκανε άλλο γραφείο, συνεργαζόμενο.

Συγκεκριμένα, όλη την υπόθεση έτρεξε ο νεαρός ατζέντης Παναγιώτης Τσάλας, υπό τις οδηγίες του Μάκη Ζαπατίνα. Το γραφείο του Ζαπατίνα έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς είναι αυτό που έχει πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου: Τη μεταγραφή του Ούγγρου Ρόλαντ Σάλαϊ, από την ομάδα της Λευκωσίας στη Φράιμπουργκ, έναντι €5.500.000 ευρώ, το καλοκαίρι του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα