Ζητά τροποποιήσεις στους όρους Πουλλαΐδη

Από μέρα σε μέρα προχωρούν οι εξελίξεις στα Διοικητικά της Ανόρθωσης

Η ιστορία σε επίπεδο Διοίκησης Ανόρθωσης καλά κρατεί και εξελίξεις αναμένονται από χρόνου. Η Διοίκηση του σωματείου σε πολύωρη συνεδρία της μελέτησε χθες τους όρους που έθεσε ο Χρίστος Πουλλαΐδης όσον αφορά το μερίδιο των μετοχών του. Αποφάσισε όπως προτείνει τροποποιήσεις στους όρους, ώστε να διασφαλισθούν στο μέγιστο τα συμφέροντα και η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου και της Εταιρείας.

Οι τροποποιήσεις θα δοθούν στη δημοσιότητα αφού κοινοποιηθούν στον κ. Πουλλαΐδη. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά

το οικοδόμημα της Ανόρθωσης και, ως εκ τούτου, οι τροποποιήσεις που προτείνει το Σωματείο έχουν ως στόχο τον τερματισμό της διοικητικής αβεβαιότητας.

Οι όροι
Ο Χρίστος Πουλλαΐδης ενημέρωσε γραπτώς τη διοίκηση του σωματείου για τις ασφαλιστικές δικλίδες που θέτει ο ίδιος. Αυτές είναι: Πρώτος όρος, αν βρεθεί επενδυτής, τότε το σωματείο να του επιστρέψει το 21% των μετοχών. Δεύτερος, το νέο Δ.Σ. της εταιρείας να μην αλλάξει τη συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τρίτος, από τα μελλοντικά μερίσματα της εταιρείας, ο Χρίστος Πουλλαΐδης να λάβει τα κέρδη που αντιστοιχούν και από το 21% των μετοχών που παραχωρεί.

Με τον νέο χρόνο
Όπως αναμενόταν, η χθεσινή εκλογική συνέλευση της εταιρείας αναβλήθηκε, καθώς δεν είχε υποβληθεί καμία υποψηφιότητα. Ορίσθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής εκλογικής συνέλευσης στις 5 Ιανουαρίου 2017.

Σημαντική κίνηση
Τις τελευταίες ημέρες, αγνοί φίλοι της Ανόρθωσης, διαπιστώνοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το αγαπημένο τους σωματείο, πραγματοποιούν επαφές με στόχο την άμεση οικονομική βοήθεια.

Αυτή η κίνηση αφορά φίλους της Ανόρθωσης, οι οποίοι δεν έχουν εμπλακεί ποτέ σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, κατά την οποία θα διαπιστωθεί τόσο ο συνολικός αριθμός των ατόμων που θα βοηθήσουν όσο και το χρηματικό ποσό που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στην Ανόρθωση. Η ομάδα αυτή των φίλων του σωματείου έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν έχουν πρόθεση την εμπλοκή τους στα διοικητικά.

Ούτε θέτουν ως προϋπόθεση ότι η βοήθειά τους θα είναι στο σωματείο ή στην εταιρεία. Τονίζουν ότι η οικονομική στήριξη θα είναι εκεί που τη χρειάζεται περισσότερο η ομάδα τους. Επίσης ξεκαθάρισαν ότι αν βρεθεί κάποιος με πλάνο που μπορεί να διοικήσει και συμφωνούν, θα τον στηρίξουν. Σε αντίθετη περίπτωση, πάλι υφίσταται η οικονομική στήριξη.

Βλέπουν ΑΕΖ
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της Ανόρθωσης συνεχίστηκε χθες για τον αγώνα της με την ΑΕΖ. Ο Ισραηλινός προπονητής έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι, εκτός από τη νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα καθώς στην «Κυρία» δεν επιτρέπονται νέες απώλειες βαθμών. Ο Ρόνι Λέβι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (με την ΑΕΖ στο Παφιακό) σε όλα τα σημεία προπώλησης παγκύπρια. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί από το γηπεδούχο σωματείο στα €15 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά. Εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του Παφιακού, τα οποία θα ανοίξουν μαζί με τις θύρες εισόδου στις 15:30 την μέρα του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα