Ζακ Κωστόπουλος: Δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματά του στο μαχαίρι

Το έγγραφο που αποδεικνύει πως δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου στο περιβόητο μαχαίρι που εντοπίστηκε στο κοσμηματοπωλείο έξω από το οποίο έχασε τη ζωή του.

Το News247.gr φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το έγγραφο που αποδεικνύει πως δεν εντοπίστηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι που εντοπίστηκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια, έξω από το οποίο έχασε τη ζωή του την 21η Σεπτεμβρίου.

Το σχετικό πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων:

Το έγγραφο

του 23ου ανακριτικού τμήματος του πρωτοδικείου Αθηνών, επιβεβαιώνει όσα δήλωνε πριν λίγες ημέρες στο News 24/7 στους 88,6 η Άννυ Παπαρούσσου, μία εκ των δικηγόρων της οικογένειας του θύματος. Επίσης έρχεται σε αντίθεση με την κατάθεση του 56χρονου μεσίτη ο οποίος είχε δηλώσει πως τον είδε να κρατάει μαχαίρι την ώρα που προσπαθούσε να εξέλθει του καταστήματος.

"Υπάρχει κατάθεση ότι ο Κωστόπουλος ζητούσε βοήθεια", έλεγε η Άννυ Παπαρούσσου και δήλωνε ότι δεν βρέθηκε κανένα αποτύπωμα του ακτιβιστή στο κοσμηματοπωλείο. "Ενδεχομένως να μπήκε για να προστατευτεί" ανέφερε ακόμη, τονίζοντας ότι δεν εντοπίστηκε κανένα αποτύπωμα του θύματος σε κανένα αντικείμενο "και βεβαίως όχι στο μαχαίρι".

Πρόσθεσε ότι από το οπτικό υλικό προκύπτει ότι ο 33χρονος ήταν σε κατάσταση ταραχής καθώς και ότι υπάρχουν πρόσωπα που έχουν "συναναστραφεί" μαζί του τα οποία δεν έχουν ταυτοποιθει. Ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια να πειστούν οι άνθρωποι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες να προσέλθουν για να καταθεσουν.

Το βίντεο-ντοκουμέντο του News 24/7 λίγο πριν ο Ζακ Κωστόπουλος μπει στο κοσμηματοπωλείο όπου καταγράφεται η απώθησή του από δύο άτομα, στο πάνω μέρος της είδησης

Keywords
Τυχαία Θέματα