Φιλανθρωπική εκδήλωση κωπηλασίας για τον καρκίνο του μαστού

Ο μήνας Οκτώβριος έχει διεθνώς θεσμοθετηθεί ως «Μήνας Πρόληψης &Ενημέρωσης για τον καρκίνο του στήθους».

Με την ευκαιρία αυτή, ο οργανισμός CypselurusFlyingFish, ο οποίος ασχολείται με θαλάσσια αθλήματα και έχει τη βάση του στη Γεροσκήπου μαζί με τις ομάδες Dragon Boat, Raging Mouflons και Pink Mouflons που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό διοργανώνουν φιλανθρωπική εκδήλωση κωπηλασίας με Dragon

Boats το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Οι δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 10:00 π.μ. στην παραλία δίπλα από το ξενοδοχείο του Crowne Plazza στη Λεμεσό.

Το σωματείο της ομάδας Raging Mouflons θα διαθέσει τις βάρκες και θα εισαγάγει το άθλημα για την δημιουργία ομάδας (Pink Mouflons) που να αποτελείται από γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Οι Pink Mouflons θα αποτελούν και την πρώτη ομάδα Dragon Boat για γυναίκες με καρκίνο του μαστού στην Κύπρο. Την προπόνηση και όλο το τεχνικό κομμάτι της εκδήλωσης θα αναλάβει ο Tim Smith, ο οποίος διατέλεσε Ομοσπονδιακός Προπονητής Dragon Boat της κατηγορίας Premier του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2013-2017.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Tim Smith στο e-mail: Tim[email protected] ή με την Ελένη Ρουσουνίδου στο 99622068.

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ, 50% των εσόδων θα διατεθούν ως εισφορά στη EUROPA DONNA CYPRUS.

Keywords
Τυχαία Θέματα