Ζαχίντ:"Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, την αγαπώ όπως αγαπώ και αυτό το μέρος"

Ο Γκίας Ζαχίντ μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αλλά και εκείνο που έπεται κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Γκίαςς Ζαχίντ δήλωσε ότι «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα ξανά και βοήθησα την ομάδα. Καλό παιχνίδι, παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο δεν ήταν το καλύτερο αλλά

συνεχίσαμε να παλεύουμε και σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Φέραμε ισοπαλία με έναν πολύ περίεργο τρόπο στο 95’-96’. Νομίζω κάνουμε βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Τα στατιστικά μας δεν είναι καλύτερα και η ομάδα δείχνει ότι μπορούμε να βελτιωθούμε.

Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα, παλεύουμε καλύτερα. Παιχνίδια όπως αυτό με την ΑΕΚ είναι πάντα δύσκολα αλλά είναι ωραίο να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Νομίζω ότι θα βελτιωθούμε και θα δείξουμε ότι συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση. Οι φίλοι μας θα δουν μία καλή ομάδα, που βελτιώνεται. Στην έδρα μας πρέπει να βελτιωθούμε και να παίρνουμε τις τρεις βαθμούς. Θέλω να σκοράρω, δεν έχω συγκεκριμένο στόχο. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, την αγαπώ όπως αγαπώ και αυτό το μέρος. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα συμβεί στην συνέχεια».

πηγή:sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα