Συνεχίζουν απτόητοι οι μπλε του Λονδίνου! (video)

Με επιβλητικό τρόπο και κυριαρχικό ποδόσφαιρο η Τσέλσι έκανε φύλλο και φτερό την Κρίσταλ Πάλας (2-0) στην έκτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League!

Αυτοί που προέβλεπαν μαύρες μέρες φέτος για την Τσέλσι μετά την απαγόρευση μεταγραφών, ας αναθεωρήσουν. Όσο περνάει ο καιρός, οι μπλε γίνονται όλοι και καλύτεροι, όλο και πιο πειστικοί στο χορτάρι.

Η Κρίσταλ Πάλας περιορίστηκε στον ρόλο του απόλυτου κομπάρσου, και το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Στάμφορντ

Μπριτζ, θα πρέπει να την αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη.

Στο τέλος της ημέρας, το κοντέρ έδειξε 18-2 τελικές, 7-0 κόρνερ και περίπου 70% κατοχή μπάλας για τους γηπεδούχους. Η ασφυκτική πίεση επιβραβεύτηκε στο 52ο λεπτό, όταν ο Τάμι Εϊμπραχαμ έφτασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων και έπιασε τον Τζέιμι Βάρντι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Λίγο αργότερα, ο Τόμκινς έχασε χρυσή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στην μία και μοναδική καλή στιγμή της Κρίσταλ Πάλας, με τον Πούλισιτς να γράφει το τελικό 2-0 με όμορφη κεφαλιά «ψαράκι».

Η Τσέλσι έφτασε σε 6η σερί νίκη για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2016-17 που κατέκτησε το πρωτάθλημα, απολαμβάνει πια την μοναξιά της δεύτερης θέσης και αποτελεί ότι κι αν γίνει την μεγάλη ευχάριστη έκπληξη της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα