Ευχάριστα τα νέα για την 13χρονη που είχε τραυματιστεί στο σοβαρό τροχαίο

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 13χρονη, η οποία είχε τραυματιστεί στο πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε σημειωθεί στις 28 Οκτωβρίου, στην Πάφο.


Η 13χρονη είχε μεταφερθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, στο Μακάρειο Νοσκομείο, όπου και διακομίσθηκε διασωληνωμένη.

Σήμερα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ, στην Πάφο, Μάριος Ιγνατίου, η 13χρονη Δέσποινα Κούρσαρου ξεπέρασε τον κίνδυνο

και δέχθηκε μια τεράστια έκπληξη.

Οι συναθλήτριές της στην ομάδα ΔΙΑΣ  Έμπας την επισκέφθηκαν δίνοντάς της χαρά και μια φανέλα του ΔΙΑ Εμπας, υπογεγραμμένη από όλες με την ευχή να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει σύντομα κοντά τους υγιής και δυνατή, όπως τους είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Σε δελτίο Τύπου το σωματείο  ΔΙΑΣ  Έμπας αναφέρει :

Την αθλήτρια του σωματείου ΔΙΑΣ Έμπας, Δέσποινα Κούρσαρου, η οποία νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με την οικογένειά της την 28η Οκτωβρίου στην Πάφο επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του σωματείου αποτελούμενη από τις αθλήτριες, γονείς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Δέσποινα, η οποία μέρα με την μέρα είναι καλύτερα στην υγεία της, δέχθηκε με ενθουσιασμό την επίσκεψη των συναθλητριών της η οποία έγινε σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα.

Οι συναθλητριες της Δέσποινας της παρέδωσαν μια φανέλα του ΔΙΑ Εμπας, υπογεγραμμένη από όλες με την ευχή να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει σύντομα κοντά τους υγιής και δυνατή όπως τους είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Η Δέσποινα από την πλευρά της ευχαρίστησε όλους για την αγάπη που της έδειξαν και εξακολουθούν να της δείχνουν κατά την διάρκεια της περιπέτειας της υγείας και τους διαβεβαίωσε πως θα βάλει τα δυνατά της σύντομα να επιστρέψει στα γήπεδα. Φανερά συγκινημένη απευθύνθηκε στις συναθλητριες της και τους είπε "σας αγαπώ, σας ευχαριστώ, σας πεθυμησα" .
 

Keywords
Τυχαία Θέματα