Ζ. Κουλίας: Οι πολλοί πρόσφυγες δεν πήραν απολύτως τίποτε

Οι πολλοί πρόσφυγες δεν πήραν τίποτε απολύτως, δήλωσε ο Βουλευτής ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας. Σημείωσε παράλληλα ότι δεν ζητά να τους δώσουν βοήθεια, αλλά να μην τους φορολογούν τουλάχιστον και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον φόρο κεφαλαιουχικών κερδών.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019 στην Βουλή ο κ. Κουλίας ανέφερε ότι «οι πολλοί πρόσφυγες δεν πήραν τίποτε απολύτως». Η κύρια μάζα των προσφύγων, είπε,

αγοράζαν ένα οικόπεδο πλήρωναν και φόρο 20% κεφαλαιουχικών κερδών. Εμείς, πρόσθεσε, «δεν ζητούμε να τους δώσουν βοήθεια, αλλά να μην τους φορολογούν τουλάχιστον». «Φορολογία που μπήκε για τους πρόσφυγες επιβάλλεται στους ίδιους τους πρόσφυγες», είπε, ενώ αναφορά έκανε και στο Κυπριακό, υπενθυμίζοντας τη θέση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.

Αναφερόμενος στο ΓεΣΥ είπε ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στο Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη για το έργο που επιτελεί. Σύμφωνα με τον κ. Κουλία τα νοσοκομεία είναι μια διαλυμένη κατάσταση και ο κόσμος υποφέρει πραγματικά. Είπε ότι ο μόνος που κρατεί ισορροπία είναι η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Χριστίνα Γιαννάκη και η ομάδα της η οποία «καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες νυχθημερόν». Για τον Συνεργατισμό, είπε ότι τα χρέη του ήταν βιώσιμα και χαιρέτισε τη στάση του Προέδρου της Βουλής για την επανασύσταση του Συνεργατισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα