E. Μαύρου: Κατεβείτε από το θρόνο σας για να δείτε πώς ζει ο λαός

Οι κυβερνώντες πρέπει επιτέλους να κατεβούν από το θρόνο τους στον Λόφο και να δουν πώς πραγματικά ζει ο λαός, ανέφερε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ελένη Μαύρου, σε ομιλία στη Βουλή για τον κρατικό προϋπολογισμό και διερωτήθηκε πώς αντιλαμβάνεται ακριβώς η Κυβέρνηση την ανάπτυξη και τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη όταν το μερίδιο των εργαζομένων μειώνεται, όταν η ανεργία βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα, οι μισθοί πήραν τον κατήφορο και δεν υπάρχει καμία προοπτική και

όταν οι μεταρρυθμίσεις για τις οποίες επιμένει είναι το ξεπούλημα της ΑΤΗΚ και του κρατικού λαχείου.

Η κ. Μαύρου επέκρινε την κυβέρνηση για απουσία στεγαστικής πολιτικής και ζήτησε όραμα και έργα για να στηριχθούν όσοι έχουν ανάγκη και οι άστεγοι. Για τις επενδύσεις μίλησε για χαριστικές χαλαρώσεις και ξεπούλημα γης που εξυπηρετούν μια χούφτα καιροσκόπων και για πολιτική διαβατηρίων και φαγοπότι δισεκατομμυρίων για την οποία ελεγχόμαστε από ξένους οίκους.

Για το Κυπριακό η κ. Μαύρου επέκρινε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι θολώνει τα νερά, συγχύζει και εμάς και τη διεθνή κοινότητα και ενώ δηλώνει ηγέτης της λύσης, απομακρύνεται από την προοπτική της λύσης και δυναμιτίζει την ενότητα, φλερτάρει με συνομοσπονδία και λύση δύο κρατών και την ίδια ώρα παραδίδει μαθήματα υπευθυνότητας και πατριωτισμού στο ΑΚΕΛ. Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Προέδρου, κατέληξε, είναι το πλήγμα στην ελπίδα για μια πατρίδα ελεύθερη και επανενωμένη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα