Υποτροφίες Ροταριανού Ομίλου Λευκωσίας

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι προτίθεται να παραχωρήσει μία ώς δύο υποτροφίες σε απόφοιτους Σχολών Μέσης Παιδείας, για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ή άλλα Κυπριακά αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια στους ακόλουθους τομείς: νοσηλευτική, ιατρικός επισκέπτης κοινωνιολογία, φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία, εργασιοθεραπεία, ψυχολογία ή άλλο σχετικό κλάδο. Οι υποτροφίες θα αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και θα καλύπτουν μόνο δίδακτρα για τις σπουδές για ένα ακαδημαϊκό έτος. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο

μέχρι τις 25 Οκτώβρη, 2020.

Δικαιούχοι είναι άτομα που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα (μέγιστο ετήσιο εισόδημα οικογένειας 22,000 ευρώ), που κατέχουν απολυτήριο Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης με γενικό βαθμό 18,5 και άνω (άριστα) και έχουν αποδείξεις για ενεργό συμμετοχή και έργο σε ανθρωπιστικά θέματα και οργανώσεις, σε θέματα κοινωνικής ευημερίας, εθελοντισμού και προσφοράς στην κοινωνία. Επίσης, δικαιούχοι είναι πανεπιστημιακοί φοιτητές που πληρούν όλα τα πιο πάνω κριτήρια και έχουν ακαδημαϊκή επίδοση GPA από 3 και άνω. Δικαιούχοι συμμετοχής είναι επίσης άτομα μέλη των Interact  και  Rotaract Clubs.

Οι αιτητές πρέπει απαραίτητα να υποβάλουν την αίτηση τους στο Συμβούλιο της ειδικής επιτροπής του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσίας. Οι αιτήσεις θα περιλαμβάνουν τα πιο κάτω:

Επιστολή με την οποιία θα δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την υποτροφία καθώς και τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι είναι κατάλληλοι υποψήφιοι και η οποία θα φέρει πρωτότυπη υπογραφήΒιογραφικό σημείωμαΒεβαίωση εξασφάλισης θέσης στα προαναφερθέντα ιδρύματαΑντίγραφο απολυτηρίουΆλλα σχετικά πιστοποιητικάΒεβαίωση οικονομικής κατάστασης από το Γραφείο Ευημερίας

Οι αιτήσεις θα πρέπει να ταχυδρομηθούν με τελική σφραγίδα ταχυδρομείου το αργότερο την 15 Οκτωβρίου, 2020 στην διεύθυνση 14 Μεγάλου Αλεξάνδρου , 2121 Αγλαντζιά, Λευκωσία με Τίτλο: Προς: Ροταριανό Όμιλο Λευκωσίας, Τμήμα Υποτροφιών ή να στειλουν ηλεκτρονικά τα έντυπα αιτήσεων στην κυρία Μαρία Χριστοπούλου (email:[email protected]) ή με  φαξ (22 029006) κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 99 660809.

Οι υποτροφίες χορηγούνται σύμφωνα με τις αποφάσεις και κανονισμούς της Ειδικής Επιτροπής του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσίας και του Κεντρικού Συμβουλίου του Ομίλου και κατά την απόλυτη κρίση τους. Αιτήσεις που δεν συνοδεύονται από όλα τα πιο πάνω έγγραφα δυνατόν να απορριφθούν χωρίς να εξεταστούν. Οι υποψήφιοι που πληρούν τα βασικά κριτήρια θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για έντυπη αίτηση για Υποτροφία, οι ενδιαφερόμενοι Κύπριοι μπορούν να αποτείνονται στο μέλος της επιτροπής του Ροταριανού Ομίλου Λευκωσίας Μαρία Χριστοπούλου στο τηλέφωνο 99660809 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα