Υπόθεση καταρράκτη:Στο δρόμο της Δικαιοσύνης τέσσερις από τους οκτώ ασθενείς

Το δρόμο της Δικαιοσύνης θα ακολουθήσουν τέσσερις από τους οκτώ ασθενείς που νοσηλεύονται μετά την προσβολή τους από πολυανθεκτικό μικρόβιο σε επέμβαση καταρράκτη σε ιδιωτική κλινική.

Θεωρούν ότι επρόκειτο για επέμβαση ρουτίνας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ο κίνδυνος, μετά από αυτή, να κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και την όρασή τους.

Διαβάστε επίσης: Επιπλοκές σε εγχείρηση καταρράκτη/Μαρτυρία: «Δεν δέχομαι ότι έγινε ατυχία»

Γυναίκα που υποβλήθηκε σε επέμβαση μίλησε στο ''Σίγμα'.

Οι γιατροί που παρακολουθούν τα οκτώ

περιστατικά έκριναν σκόπιμο να μεταφέρουν τέσσερις από τους οκτώ ασθενείς από το Μακάρειο Νοσοκομείο στην Παθολογική Πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Πρόεδρος ΟΕΚ:Μειωμένη όραση ή τύφλωση για τους οκτώ που παρουσίασαν επιπλοκές

"Η κατάσταση των ασθενών κρίνεται σοβαρή καθώς πρόκειται για μικρόβιο πολυανθεκτικό που κάνει την αντιμετώπισή του ιδιαίτερα δύσκολη. Παρακολουθούνται από Παθολόγους και Λοιμωξιολόγους καθώς και από Οφθαλμίατρους από το Μακάρειο Νοσκομείο", δήλωσε στο ΣΙΓΜΑ η Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, Δρ Χαρά Αζίνα.

Οι εναπομείναντες στο Μακάρειο Νοσοκομείο δείχνουν σημάδια βελτίωσης, χωρίς ωστόσο να έχουν αποφύγει το σενάριο απώλειας ποσοστού της όρασής τους. 
Μετά την πρόθεση προσφυγής των ασθενών, τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα