Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φειδίας – Οι θέσεις του (ΒΙΝΤΕΟ)

Την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές του 2024, ανακοίνωσε ο γνωστός YouTuber, Φειδίας Παναγιώτου.

Κληθείς να απαντήσει με ποιο κόμμα θα κατέλθει στις ευρωεκλογές, απάντησε ότι προς το παρόν είναι ανεξάρτητος, αλλά είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.

«Όπου μπορώ θέλω να είμαι χρήσιμος. Δεν έχω πολλές γνώσεις, ούτε για τα πολιτικά ούτε για την Ευρώπη αλλά στους επόμενους 4-5 μήνες θα πάω στο ευρωκοινοβούλιο, θα κάνω podcast με διάφορους ευρωβουλευτές και σιγά σιγά θα μάθω», τόνισε.

Σημείωσε ότι,

ένα από τα πράγματα που θέλει να κάνει είναι να βελτιώσει τα σχολεία της Κύπρου και γενικά της ΕΕ, γιατί όλα ξεκινούν από τα σχολεία. «Σήμερα διαβάζω καθημερινά, αλλά όταν ήμουν σχολείο με έκαναν να μισώ τη μάθηση».

Πρόσθεσε επίσης ότι με την τεχνητή νοημοσύνη σε πέντε χρόνια τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια. «Πρέπει να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες».

Όσον αφορά το Κυπριακό ανέφερε ότι είναι πιο κοντά στη λύση ΔΔΟ, αλλά χρειάζεται να μάθει αρκετά πράγματα ακόμη. Για το μεταναστευτικό, τόνισε ότι δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει στη χώρα μας, πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. «Να παίρνουν το άσυλο από την πρεσβεία στη χώρα τους πριν έρθουν στην Κύπρο».

Διαβάστε επίσης: Ο Κύπριος TikToker στο Σίγμα: Ο λόγος που ήθελε να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ

Δείτε το βίντεο: 

Keywords
Τυχαία Θέματα