Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας , ο Λούκας Πολυκάρπου

Το ενδιαφέρον του για τη Δημαρχεία του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας γνωστοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Λόυκας Πολυκάρπου. 

Αυτούσια η ανάρτηση του: 

Δήλωση αναφορικά με τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του νεοσύστατου Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας.

Αγαπητοί φίλοι, νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ σε εσάς, ως μια πρώτη τοποθέτηση και να αναφέρω τα εξής σχετικά με το κατά πόσον θα κατέλθω ή όχι ως Υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Κατ’

αρχάς θα ήθελα να αναφέρω πως παρατηρώ ότι αρκετοί από εσάς με προσεγγίσατε το τελευταίο διάστημα για να συζητήσετε μαζί μου τα προβλήματα, τις ανησυχίες, αλλά και τις εισηγήσεις σας αναφορικά με την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Συνδημότες και μη, νιώσατε την ανάγκη να  μοιραστείτε μαζί μου ιδέες ως προς το πως θα μπορέσει ο νεοσύστατος Δήμος μας να λειτουργήσει όσο πιο ισότιμα, λειτουργικά και αποδοτικά γίνεται. 

Από αυτά που εισέπραξα, συμπεραίνω πως ανεξαρτήτως πολιτικής απόχρωσης και τωρινού δημοτικού διαμερίσματος,  η διάθεση υπάρχει σχεδόν από όλους για μια νέα αφετηρία που θα είναι επωφελής ποικιλοτρόπως για το παρόν αλλά και για τις γενεές που θα ήθελαν να μεγαλώσουν, να εργαστούν, να επιχειρήσουν και να ευημερεύσουν στο Δήμο μας.

Η Δημοτική αρχή θα έχει μείζονα θέματα και προκλήσεις που θα κληθεί να βρει λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως το κυκλοφοριακό, το μεταναστευτικό, το κόστος ζωής,  η πράσινη ανάπτυξη και πολλά άλλα θέματα που δείχνουν να μας απασχολούν όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια.

Με τιμά ιδιαίτερα η παρότρυνση πολλών από εσάς που είχα προσωπικές επαφές για να είμαι αυτός που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού σε όλους εσάς, όπως άλλωστε έπραξα όλα τα τελευταία 10 χρόνια σαν Σχολικός Έφορος και Δημοτικός Σύμβουλος Δερύνειας, αλλά και με καθαρά χέρια και τις αγνότερες των προθέσεων για να συνεισφέρω, δηλώνω πως το ενδιαφέρον μου είναι ξεκάθαρο και ζωηρό για να διεκδικήσω την Δημαρχεία του Δήμου Δερύνειας – Παραλιμνίου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα και μετά από μια σειρά επαφών που έχουν τροχοδρομηθεί στις εμπλεκόμενες κοινότητες και Δήμους, θα διαφανεί κατά πόσον το ενδιαφέρον θα μετατραπεί επίσημα σε υποψηφιότητα. Άλλωστε ποτέ δεν είχα ως γνώμονα το αξίωμα αλλά το να προσφέρω το άπαξ των δυνάμεων μου για το καλό του συμπολίτη μου και της πατρίδας. Εάν διαφαίνεται πως η υποψηφιότητα μου θα έχει έρεισμα από μερίδα συμπολιτών μας, άξια να με εκλέξει Δήμαρχο, θα προχωρήσω άμεσα καταθέτοντας ενώπιον σας το επίσημο πλάνο και όραμα μου όπως θα διαμορφωθεί μέσα και από τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων που θα προηγηθεί με εσάς, για το νεοσύστατο Δήμο μας. 

Με εκτίμηση
Λούκας Πολυκάρπου

Διαβάστε επίσης: Κύζας: Θα διεκδικήσει το χρίσμα ΔΗΣΥ για Δήμαρχος Παραλιμνίου–Δερύνειας

Keywords
Τυχαία Θέματα