ΥΠΟΙΚ: Δείχνει την πόρτα εξόδου στο ΔΣ της ΚΤ

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες ισοδυναμούν με κατάρρευση των θεσμών και των αξιών δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών, κληθείς να σχολιάσει το σάλο γύρω από την επεισοδιακή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, δείχνοντας ταυτόχρονα την πόρτα εξόδου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤ.

Μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα, ο Χάρης Γεωργιάδης, είπε ότι από τη στιγμή που η οικονομία σταδιακά ανακάμπτει, τα όσα συμβαίνουν είναι το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί. Επείγει πρόσθεσε το ξεκαθάρισμα και η επανάκτηση της εμπιστοσύνης,

τόνισε.

Ο Χάρης Γεωργιάδης είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, νιώθουν έντονα προβληματισμένοι για την κατάσταση. Ο βασικός ρόλος και η αποστολή μιας κεντρικής τράπεζας, είναι να εμπνέει εμπιστοσύνη είπε χαρακτηριστικά και πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί, είπε.

«Δεν μπορεί να λειτουργήσει η εποπτική αρχή, όταν εκδηλώνει αυτές τις εικόνες», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη λίστα με τους Βουλευτές οι οποίοι έχουν χρέη στην Τράπεζα Κύπρου, είπε ότι και αυτό είναι κάτι που τον προβληματίζει. Επειδή ο κάθε Υπουργός και κάθε Βουλευτής λαμβάνει αποφάσεις, είναι υποχρεωμένος να δηλώνει τόσο τα περιουσιακά του στοιχεία όσο και τις υποχρεώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα