ΥΠΟΙΚ: Ευχή μας να υπάρξει σύντομα συμφωνία για την Ελλάδα

Ευχή μας είναι να υπάρξει σύντομη κατάληξη ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ και να ακολουθήσει πορεία ανάκαμψης, δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι η παρατεταμένη αβεβαιότητα αποτελεί αρνητική εξέλιξη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Έχουμε Θέμα», ο Χάρης Γεωργιάδης, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την διαπραγμάτευση. Ωστόσο χαρακτήρισε αρνητική εξέλιξη το γεγονός ότι τίθενται

αρνητικά ερωτήματα σε σχέση με την πορεία της ελληνικής οικονομίας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. «Το αίσθημα της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης είναι απαραίτητα για μια οικονομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την κυπριακή οικονομία, ο Χάρης Γεωργιάδης, είπε ότι παρά την αισιοδοξία του, είναι ανήσυχος και προβληματισμένος λόγω των ενδείξεων υπαναχώρησης ή πρόωρου τερματισμού της δύσκολης αλλά αναγκαίας προσπάθειας για μεταρρύθμιση της οικονομίας. Πρέπει είπε να συνεχίσουμε με την ίδια την ένταση και σοβαρότητα, ώστε να εδραιώσουμε αυτή τη θετική προοπτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα