«Παίζει» δυνατά του Πάντιτς

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα προπονητή στον Απόλλωνα. Ο πρόεδρος, Νίκος Κίρζη,ς που είχε εξουσιοδοτηθεί από το συμβούλιο για να έχει επαφές με υποψήφιους προπονητές, φαίνεται να έχει καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις και τις επόμενες ώρες (ή 1-2 ημέρες) θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για τις επαφές του, ώστε να αποφασίσουν σε ποιον θα εμπιστευτούν τις τύχες της ομάδας. O κ. Κίρζης έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα τεχνικής ηγεσίας και θέλει πάρα πολύ να κάνει την καταλληλότερη επιλογή για τον νέο προπονητή της ομάδας.

Την Πέμπτη ήρθε στο νησί ο Σέρβος τεχνικός Μίλινκο Πάντιτς

και είχε επαφές με τον Νίκο Κίρζη. Ο πρώην τεχνικός της δεύτερης ομάδας της Ατλέτικο έκανε θετική εντύπωση στον πρόεδρο του Απόλλωνα και είναι ένας από τους υποψηφίους για ν' αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Άλλωστε, αν η υποψηφιότητά του δεν έπαιζε δυνατά, δεν θα ερχόταν για 24 ώρες περίπου στην Κύπρο για να έχει από κοντά συναντήσεις με τον ισχυρό άνδρα του Απόλλωνα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Σέρβος τεχνικός είναι το φαβορί για τον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας. Απλώς για την ώρα, όπως δείχνουν οι εξελίξεις, πρόκειται για έναν εκ των 2-3 που έχει καταλήξει ο πρόεδρος του Απόλλωνα.

Λογικά οι επόμενες ώρες ή ημέρες θα δώσουν ένα τέλος στο κεφάλαιο αυτό και ο Απόλλωνας θα ξεκινήσει σε πιο εντατικούς ρυθμούς στον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Άλλωστε ο καιρός περνά, και ο Απόλλωνας σε 16 ημέρες θα ξεκινήσει προπονήσεις για τη νέα χρονιά και το ρόστερ του, όπως είναι φυσικό, έχει πάρα πολλές ελλείψεις. Ο νέος προπονητής μαζί με ανθρώπους της ομάδας (μέλη του προηγούμενου τεχνικού επιτελείου και μέλη της διοίκησης) θα πρέπει να «τρέξει» το κεφάλαιο προγραμματισμός σε πολύ έντονους ρυθμούς, ώστε ο νέος Απόλλωνας να πάρει μορφή μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για την Ουγγαρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, το επετειακό λεύκωμα για τα 60 χρόνια του Απόλλωνα φεύγει σε πολύ γοργούς ρυθμούς και ήδη η «κυανόλευκη» εταιρεία ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα τεθεί προς διάθεση η δεύτερη παρτίδα των λευκωμάτων. Να θυμίσουμε ότι οι κάτοχοι των διαρκείας της περιόδου 2014-15 δικαιούνταν δωρεάν το λεύκωμα, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος σπεύδει στα γραφεία της εταιρείας για να το προμηθευτεί. Είναι κάτι που πραγματικά δεν πρέπει να λείπει από κανένα «κυανόλευκο» σπίτι και τα 40 ευρώ που κοστίζει, τα αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας.

Επίσης στην τελική ευθεία έχουν μπει και οι εργασίες για τη δημιουργία της νέας μπουτίκ της ομάδας. Το Apollon store θα το χειρίζεται πλέον η διοίκηση του Απόλλωνα, και θα επιστρέψει στο κέντρο της πόλης και στην οδό Γλάδστωνος. Αυτήν τη φορά δεν θα είναι απέναντι από το σωματείο αλλά λίγο παρακάτω, προς τον Πεντάδρομο. Συγκεκριμένα, η νέα «κυανόλευκη» μπουτίκ θα είναι απέναντι από το γνωστό περίπτερο της Λεμεσού «ΑΛΑΜΠΡΑ» και δίπλα από το ζαχαροπλαστείο-μύθος της πόλης «Peti Paris». Να θυμίσουμε ότι, μετά από τρία χρόνια, ο Απόλλωνας έχει αλλάξει εταιρία ένδυσης και από την 1η Ιουνίου θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με την Puma.

Keywords
Τυχαία Θέματα