Υπογράφει για 1,5 χρόνο στη Φόρεστ ο Καπίνο

Στην Αγγλία βρίσκεται ο Στέφανος Καπίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο για 18 μήνες. Καράνκα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο βασικός γκολκίπερ»!

Από βασικός στον Ολυμπιακό, μετά στην... εξέδρα και τώρα ίσως βρεθεί ξανά βασικός στην Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Στέφανος Καπίνο που έμεινε εκτός πλάνων στο Λιμάνι, έμεινε ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους»

για να συνεχίσει εκ νέου σε ομάδα ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον η μετακίνησή του στον ιστορικό βρετανικό σύλλογο πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο 23χρονος διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται στο Νησί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και όπως μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ θα υπογράψει πιθανότατα Πέμπτη ή Παρασκευή το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 18 μηνών.

Μάλιστα, δηλώσεις για τη μεταγραφή του έκανε και ο τεχνικός της Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα, ο οποίος μάλιστα επεσήμανε πως πάρα το γεγονός ότι έχει πλέον τρεις τερματοφύλακες στη διάθεσή του, δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο βασικός.

«Όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα αποκτήσουμε μεγάλη δύναμη στη συγκεκριμένη θέση και αυτό είναι καλό. Αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε τρεις πολύ καλούς τερματοφύλακες και ο ανταγωνισμός αυτός θα κάνει καλό και στους ίδιους. Εγώ παραμένω ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα για το ποιος θα είναι τελικά το Νο1. Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένο ότι θα παίζει βασικός, πρέπει όλοι τους να μου το δείξουν στο γήπεδο. Στην παρούσα φάση, έχω μια ιδέα για το ποιος πιθανώς να έχει προβάδισμα, ποιος ακολουθεί και ποιος θα είναι ο τρίτος, όμως όλα μπορεί να αλλάξουν σε δύο εβδομάδες. Πρέπει άλλωστε να βρίσκω τον ιδανικό για κάθε παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός την Πέμπτη στον αγγλικό Τύπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα