«Υποχρέωση μας ο φιλικός αγώνας» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τον αυριανό φιλανθρωπικό αγώνα στο ΓΣΠ στις 18:00, ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας του 2004 και τους παλαίμαχους της Εθνικής Κύπρου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Θοδωρής Ζαγοράκης πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004. Χορηγός: SigmaliveSports

Για το αυριανό φιλικό: «Ανυπομονούμε και εμείς. Θέλουμε να έρθουμε στην Κύπρο

για να κάνουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε καλή σχέση με την Κύπρο. Θεωρήσαμε όλοι μαζί γιατί ζήσαμε μια μεγάλη συμπαράσταση από τους Κύπριους. Ήταν υποχρέωση μας για να διοργανώσουμε αυτό τον φιλανθρωπικό αγώνα».

Τι να περιμένει ο κόσμος: «Νομίζω ότι υπάρχουν παιδία που πιστεύουν ακόμη πως μπορούν να αγωνιστούν στην Σούπερ Λιγκ. Χωρίς δεύτερη σκέψη όλοι απάντησαν ναι για να έρθουν στον αγώνα. Θέλουμε να έρθουμε και να το διασκεδάσουμε. Ο σκοπός που γίνεται ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός, αφού είναι για τους «Εθελοντές Γιατρούς»».

Για τον κόσμο: «Όσος κόσμος μπορεί να έρθει θα είναι καλό»

Για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό. Είναι από συγκυρίες που βρισκόμαστε εκεί. Δεν είμαστε Βραζιλία και Αργεντινή. Βήμα-βήμα και προχωράμε».

Για το έπος του euro 2004: «Με το που τελείωσε το euro δεν καταλάβαμε την επιτυχία. Ξεσηκώσαμε τον κόσμο και τον γεμίσαμε περηφάνια»

Keywords
Τυχαία Θέματα