«Το δυσκολότερο εμπόδιο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

«Η διαδρομή ήταν ψυχοφθόρα», τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο Αντρέας Δημητρίου. Για τα κριτήρια Μαρτίου και τον φάκελο αλλά και για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η διοίκηση για να καταθέσει τον φάκελο μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.

Για τον φάκελο κριτηρίων: «Είναι ένα παρά πολύ σημαντικό βήμα για το σωματείο. Σήμερα θα καταθέσουμε τον φάκελο χωρίς κάποιο πρόβλημα. Είναι ένα σημαντικό βήμα και το κάνει σημαντικότερο η διαδρομή που διανύσαμε για να καταθέσουμε τον φάκελο μας. Το δυσκολότερο εμπόδιο. Οι κυρώσεις που επιβάλλονται είναι εξοντωτικές. Η διαδρομή

ήταν ψυχοφθόρα. Παράλληλα αντιλαμβάνεσαι τι είναι η Ομόνοια και πως ο κόσμος της αντιμετωπίζει το σωματείο. Όλοι έδειξαν κατανόηση. Η συνεργασία που είχαμε με κάποιους ήταν καταλυτική στην προσπάθεια που κάνουμε».

Για το τριετές πλάνο: «Ο στόχος που είχε τεθεί, ήταν να καλυφθούν φέτος και τη νέα σεζόν οι διακανονισμοί και οι οφειλές προς το κράτος. Τη σεζόν 2016/17 να μείνουν λίγοι διακανονισμοί είτε να εξαλειφθούν πλήρως. Το πλάνο που είχε τεθεί προχωρά κανονικά και είναι ένα σωστό βήμα».

Για την μεγάλη προσπάθεια του κόσμου: «Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψεις με λόγια την προσπάθεια του κόσμου. Αυτό ονομάζεται αγνή αγάπη για την Ομόνοια. Όταν είσαι Ομονοιάτης το νιώθεις. Δεν θέλει ο κόσμος να βλέπει το σωματείο του να πονάει. Το κάθε ευρώ είναι λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται».

Για το αγωνιστικό: «Εφόσον έχουμε ξεπεράσει τον σκόπελο των κριτήριων η προσοχή μας έχει στραφεί στο Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το πρώτο εμπόδιο είναι ο Ερμής. Δεν μας ξεγελούν τα αποτελέσματα που είχε η ομάδα του Ερμή στις τελευταίες δυο αγωνιστικές. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τις χθεσινές δηλώσεις του πρόεδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη για την διαιτησία: «Είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει την ΚΟΠ και η διαιτησία».

Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Αντώνης Γιωργαλλίδης και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Εκτός πλάνων ο ανέτοιμος Ρούμπιο αλλά και οι τιμωρημένοι Οικονομίδης και Μαργκάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα